Arkadaşlar Facebooktan sonra Hayatımızın Gizliliği kalmadı Her şeyimizi Deşifre ediyolar Amerikalılar bu sayede Herşeyi elinde tutup kontrol edebiliyo
Acılmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: MyPLanet
Arkadaşlar Facebooktan sonra Hayatımızın Gizliliği kalmadı Her şeyimizi Deşifre ediyolar Amerikalılar bu sayede Herşeyi elinde tutup kontrol edebiliyo
kesinlikle katılıyorum.haberlerde duymuştum,cia olması lazım arananlar listesini facebookta yayınlıyor kullanıcılardan da bu konuda destek bekliyor.demekki nekadar herkese ulaşabiliyorlar ki cia bile bundan destek alabiliyor.ulaşamadığı kimse kalmadı artık.siz facebook üyesi olmasanız bile mutlaka bir fotoğrafınız orada vardır hiçmi arkadaşınız yok?aslında iyi oldu bu insanları bilgisayar başında oturmaya bağımlı kılan oyunlar fallar çevirim içi anında paylaşımlar bence insanların verimliliğini düşürmek için yapılan komplolar.düşünsenize bugün Türkiye'de kaç iş yerinde facebook açık.yapacağı işi yarım saat 1 saat erteleyen insanlarla dolu ülkemiz.sadece ülkemizde değil tüm dünya buna sürükleniyor.
kendimi felaket tellalı gibi hissetim yav çok dolmuşum ya bu konuda yazasım geldi.
Soğudum :| Hesabımı kapatabilirim her an :| :D
Neyimizi deşifre ediyoruz 2 resim koyduk sorunmu oldu.Sanki sokakta kimse görmüyomu bizi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme