Bildirim
Facebook Arayüzün Bozuk olması Yardım Plss!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
O sorunu Chrome ile bende yaşıyordum. Firefox'a geçtim bayadır problem yok. -
Başka tarayıcıya geçmek istemiyorsan Chrome u tamamen bilgisayardan kaldırıp yeni stup dosyasını (http://www.google.com/intl/tr/chrome/) indirip yap düzelir bide programlar klasörüne gir oradaki alt dosyaların hepsini sil yani tamamen kaldırdığına emin ol chrome diye gözükmez google klasörünün içerisindedir eğer düzelmezse yerel saati düzel dns ayarlarını değiştirdiysen geri eski haline getir olur eğer yine olmazsa cclenear kullanıyorsan kullanmayı bırak yada advanced system care gibi şeyleri kullanmayı bırak yani kullanda chrome a hiç dokunma. -
quote:
Orijinalden alıntı: DennisClk
Başka tarayıcıya geçmek istemiyorsan Chrome u tamamen bilgisayardan kaldırıp yeni stup dosyasını (http://www.google.com/intl/tr/chrome/) indirip yap düzelir bide programlar klasörüne gir oradaki alt dosyaların hepsini sil yani tamamen kaldırdığına emin ol chrome diye gözükmez google klasörünün içerisindedir eğer düzelmezse yerel saati düzel dns ayarlarını değiştirdiysen geri eski haline getir olur eğer yine olmazsa cclenear kullanıyorsan kullanmayı bırak yada advanced system care gibi şeyleri kullanmayı bırak yani kullanda chrome a hiç dokunma.
Dnsyi değiştirmedim peki sayfayı normal açan bir DNS varsa verevilirmisin??
-
Teşekkürler eski DNS mi buldum ve oldu yardımlarınız için teşekkür ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: elmq123
Teşekkürler eski DNS mi buldum ve oldu yardımlarınız için teşekkür ederim
Rica ederim -
Aleyküm Selam chrome exploler gibi başka tarayıcılardan girmeyi dene
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X