Şimdi Ara

facebook chrome'da açılmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facebook firefox ve explorer dan gayet güzel açılırken chrome'da açılmıyor. java, flash player gibi tüm eklentileri güncelledim. cookileri sildim hatta chromeyi silip yeniden yükledim ama buna rağmen bir türlü açılmıyor. yani açılmıyordan kastım hiç açılmaması değil açılıyor fakat bir süre sonra boş bir sayfa geliyor açmaya çalışıyor açamıyor sonra yarım saat sonra bakıyorum düzeliyor. bu gün içinde sürekli oluyor. bir türlü işin içinden çıkamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lombak -- 8 Mart 2014; 20:13:27 >

• Öncelikle iyi akşamlar.Eğer konuya site tasarımcısı gözüyle bakarsak tek sebebi kodların yanlış yazılımı olacakdır.Lakin facebook gibi kendini kanıtlamış profesyonel bir site kod hatası yapmaz bu sistemsel açık doğurur.Bundan dolayı bu sorunda kullanıcı kaynaklı hata vardır.Söylediğiniz adımları uyguladığınız takdir yine aynı sorunla karşılaşıyorsanız yapmanız gereken şey eklentilerinizi kontrol etmek veya devre dışı bırakmakdır.Söz konusu durumda çakışan eklentiler sayfa dizilimini görüntülerken anlık hatalar verir.Yardımcı oLabildiysem ne ala.Kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.