Site hakkında bilgi sahibi olmayanların kız arkadaş edinme sitesi olarak adlandırmasına rağmen sitenin yonja 80630 xuqa tarzı sitelerden farklı bir concepti var. Eski okul arkadşlarınzı bulmak için... Kız arkadaş edinme amaçlı girenlerde profil görmeyi denerseler arkadaş olarak eklemeden profile bakamıyacaklarını anlıyacaklar.
"concepti" ne demek... anlayamadım
quote:
Orjinalden alıntı: engunaydin Aman neyse bana ne, üye olmam ama üye olana da takılmadan duramam.
quote:
Orjinalden alıntı: exxxplorer
"concepti" ne demek... anlayamadım
Ne olcak sence.Kadın kadın kadın... Sıkılmaya başladın böyle sitelerin varlıgından,insanlardan
sevgili bulmak ne alaka. istersen forumdan bile sevgili bulursunuz
kullanım amacına göre değişir, ben mesela ortaokul ve lisedekileri buldum buluşma organizasyonları için kullanıyorum. ünivdekiler dahil. facebooktan millete asılan zaten artık bitmiş demektir.
Bu kadar prim yapmış bir sitenin güvenlik alt yapısıda sağlamdır diye düşünüyorum..
Ama yine de ben olsam girmem şifremi. Not:Kesinlikle karı kaldırma sitesi değil.
Gerek yok bence e-posta şifrenizi yazmanıza, bütün listenize facebooktan mail atıyor zaten kötü bir şey. Ben atladım o adımı, opsiyonel çünkü.
quote:
Orjinalden alıntı: !brahim
Genelde netten sevgili bulmak için kullanılan bir site... Sence netten sevgili bulmak ne kadar güvenli?
Yıllardır paralıyorum kendimi şu mevzuyu anlatmak için. Çok şükür hiç girmişliğim yok o tip sitelere. Bence salt tuzak, yalan, dolan v.s.
Facebook un güvenliği hakkında bir d ben yazayım size. Sitenin kendisi güvenli ancak sonradan eklenen applicationlar, ne yazık ki birkaçı trojan gibi yazılımları içerebiliyor:(
Benim için çok gereksiz bi site. Gözümde yonja neyse buda o
quote:
Orjinalden alıntı: !brahim
quote:
Orjinalden alıntı: Hunter_one Kız bulma konusunu bilmiyordum bana öyle bir site gibi gelemedi ilk bakışta bilemiycem.
Zaten kullananlara göre "yonja nın daha entelektüel, elit hali" deniyor. Benim böyle sitelerle işim olmadığı için bana söyleyenlerin yalancısıyım. Alakasız, aksi bir durum varsa mesajları editleyeyim.
Eğer amacını kız bulmak ise bu siteden de faydalanabilirsiniz.
Ama sitenin güzel bi özelliği, adını sanını unuttuğunuz, izini kaybettiğiniz lise, ünv arkadaşlarınıza ulaşabilmeniz ve buradan kolaylıkla haberleşebilmeniz... Benim en çok sevdiğim özelliği bu...
Ayrıca bi de rakı sofrası var onu da unutmayalım
bu site sayesinde ilkokul arkadaşım beni buldu, daha ne olsun, ama şifre konusunda siteye güvenmedim, ekleme işini kendim tek tek yapıyorum
herşey ortada resmen isimler resimler yani insanlar bu kadar kendilerini açığa çıkarmaya meraklı mı psikopatı var sapığı var
bence sadece kız bulmak için yapılmıs bir site demek bizim ülkemize özgü sanırım ben uzun zamandır görmediğim arkadaslarımı buldum ki zaten sitenin amacıda bu.Tabi bizim ülkemizde herşeyin cılkı çıkarıldığı için buda öyle yapılıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: efshane
Ama yine de ben olsam girmem şifremi. Not:Kesinlikle karı kaldırma sitesi değil.
karı kaldırma he koptumm
ya ne güveni arkadaşlar alt tarafı arkadaşlık sitesi kredi kartı numarası girmiyosunuz ya buraya.. çok sorun oluyosa gidin alın 2. bir mail adresi kurtulun bunun için başlıkmı açılır hiç töbe töbe
valla ben ilkokul arkadaşlarımı bile buldum, çok güzel bi site bence
Konuya bak ya :D Beyler naptınız o üstte üye olmam diyenler kaydoldu mu facebook'a acaba :D ? Yoksa hala önemli projeler üstünde misiniz boş gezenin boş kalfaları demişsiniz ya face'e üye olanlar için :D hortlatırım !!
quote:
Orijinalden alıntı: Berkay VARANGEL
quote:
Orijinalden alıntı: crazyceyo34
Konuya bak ya :D Beyler naptınız o üstte üye olmam diyenler kaydoldu mu facebook'a acaba :D ? Yoksa hala önemli projeler üstünde misiniz boş gezenin boş kalfaları demişsiniz ya face'e üye olanlar için :D hortlatırım !!
5 sene olmuş :D
Merak ettim hocam açıkçası :D 5 yılda neler değişmiş bu adamlar üye olmuş mu o zamanlar böyle düşünmüşler vay be facebook'a bakış açılarına bak şimdi facebook'un geldiği noktaya bak hey gidi hey :))