Ben yeni face açtım 30 a yakın arkadaşım var.Arkadaşlarıma arkdaşlık istegi gönderince hata fln veriyo... millettn 500-600 arkadaşı war bizim 30 arkdaşda hata veriyo... Bunu bir sırrı fln yokmu onaylama göndermeden arkadaş eklme fln...
bi gunde kac istekde bulundun ??? Artık oyle 20-30 istek hakkın yok, 3-5 taneden fazla attıkdan sonra HOOOOPPP diyor ve yolladıklarından onay alırsan sorun yok ama 24 st icinde ok demedilerse kafadan 3-4 gun arkadaş istemen block yiyo. kuzu kuzu bekliyorsun.
içine etti bu mark facesin üst üste 6-7 kişi ekle hemen uyarı 1-2 tana daha ekle pat 2 gün 4 gün engelleniyor arkadaşımın teki 1 ay engellendi ya
zaman facebookun ilacıdır pat diye olmaaz arkadaş sayısı psikolojisine kaptırma kendini aman diyim.
Bunun mantığı ne. Ben arkadaşlık isteğimi gönderirim istemeyen kabul etmez arkadaş. Israr edersem facebook engellerse engellesin. Kişi kendisi de engelleyebilir zaten. Bari günde 3kişiye kadar felan serbestçe gönderebilsek. o da yok. Çok saçma.
Uğraş yada yeni face aç
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme