|
Bildirim
|
Tanıdığınız birisiyse söyleyin bana ulaşsın ücretsiz avukatlığını yapabilirim.
|
Adam öldürse akşam haberler ;
Eski kıskanç koca çekemediği eski eşi ve onun kocasını öldürdü. Adamın da Allah yardımcısı olsun. İnşallah hukuk bu sefer doğru işler. |
Kadinin facebook adresi ne link verirmisin
Tayfun denen adamin inst hesabi varmis sende var mi? Ulan küfür etmemek icin kendimi zor tutuyorum ufacik cocuga istersem ...... parmaklarim ne demek lan Böyle adamlari satirla dograsam yine öfkem gecmez |
"kanun benden yana"
O kanunu uygulayanın ben... |
Oha adam resmen sınanıyor ikisinide öldürse hapis yatmaması lazım ulan
|
Kadın çok genç hemde facebook hesabında uzun uzun reddiye yazmış. 8 senedir tanışıyoruz diyo sonra da 2012 de tanıştık diyo. Güven vermiyo kadın hiç. Bu ne ya hem çocuğun tacizine göz yumuyo hemde eski kocasını sürekli intihar et diye darlıyo, iftira atarım diyo.
|
Hiç lafı eveleyip gevelemeyeyim. Gece evlerine giderim. Kapıyı kadın veya adam hangisi açarsa ayağına sıkar içeri girerdim. Sonra içerideki kadın veya adamın ayağına sıkardım. Sonra çocukla vedalaşırdım onu çok sevdiğimi onu namusuzların şerefsizlerin eline bırakmamak için yaptığımı söyler çocuğu silah sesine gelen komşulardan birine teslim edip polisi aramasını söylerdim. Sonra dış kapıyı kapatırdım kadına adamın g.tünü psrmaklamasını söylerdim sonra hoşuna gittimi lan .öt oğlanı der kafasına sıkardım sonrada kadına sana bir şey yapmayacağım korkma der arkamı döner çıkardım. Birden geriye dönüp onunda kafasına sıkardım. Sonra sigarayı yakıp polisi beklerdim...küçük bir çocuğa o muameleyi yapan ve buna göz yuman anne bozuntusunun hakkettiği son budur. Hepimiz biliyoruz.
|
Olayları tamamen bilmeden sırf biri bunları yazıyor diye hemen inanmayın gençler. Başkasına yazdırmış da olabilir, programla da yapmış olabilir. Bizim en büyük sorunlarımızdan biri; biri ciddi bir şey diyince hemen inanmak. Adam iftira atıyor olabilir. Annenin anlattıklarına göre bu adam karısını satmaya çalışmış kadın da bundan kurtulup başka biriyle evlenmiş. Adam da bunu yediremeyip iftira atmış. Tabi hangisi ne kadar doğrudur internetten öğrenemeyiz. O yüzden hemen birilerini linç etmeyi bırakın da noluyor bir anlamaya çalışın.
|
Bu kansız şerefsizler 30-40 sene yemezse yargımıza da yazıklar olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UtopikMuhayyile -- 9 Ağustos 2018; 12:54:10 > |
|
|
|
|
|
|
|