Facebook giremeyenler için facebook girme yöntemini çözdüm (Konu anlatımlı)
Mozilla firefox açıyorsunuz.www.ktunnel.com acıp facebook sitesini acıyorsunuz.
Daha sonra uye oldugunuz maıl adresınızle şifre ile giriş yaptıgınızda girmiycek. Bu sefer siz ne yapıcaksınız şifremi unuttum kısmına tıklayıp üye oldugunuz maıl adresını yazdıktan sonra sıfreyı yollucaksınız daha sonra maıl adresınıze bır kod şifresi gelicek o sıfreyı kod kısmına yapıstırcaksınız.
Sonra sıfre yenıleme kısmı gelicek ekrana sıfreyı yenılıceksınız aynı sıfrenızı yapabilirsiniz. Sonra karekter kısmı gelicek karekterdekı yazıyı yazın diye ama karekter yuklenıyor dıcek yuklenmicek yani cıkmıcak.Bu sefer siz ne yapıcaksınız.
yukardaki giriş kısmından maıl adresinizi yazarak şifrenizle giriş yapıcaksınız.ve siteye ay dogum ve yıl olarak bir bolum acılcak orayı sitedeki dogum tarihiniz gibi dogru bir şekilde yazdıktan sonra facebook acılmıs olucak...
HERKESE KOLAY GELSİN..
girmem daha iyi ya.
hahahah :D:D Harbıden okadarda bağımlı değiliz ya :D
ktunnel de açılmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: biarkadasabakpcikcam
girmem daha iyi ya.
Harbi ha girmem daha iyi
normal gırıyor zaten :S
MSN açamıyorum Facebook'a giremiyorum. OFF kafayı yiyeceğim biraz sonra.
terazine tıkladım emege saygı + rep
ktunnel a giremeyen arkadaş.... ktunnel a anymouse sitesinden girecen aga (bu espriyi herkes anlamayabilir)
cok sagol kardeş, şuan facebook dayım
quote:
Orijinalden alıntı: cemturk
ktunnel a giremeyen arkadaş.... ktunnel a anymouse sitesinden girecen aga (bu espriyi herkes anlamayabilir)
onada dns'ile giriliomuş
Offf TTnet ne hallere soktun bizi
Müşteri hizmetlerini arayıp sövesim gelio
quote:
Orijinalden alıntı: cemturk
saolasın.
Güvender'in konu anlatımlı facebook kitabı daha iyi
ooff telekom offffffffffffff
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme