Şimdi Ara

Facebook hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim aklıma birşey takıldıda bunu sizlere danışmak istedim,bende arkadaş olarak ekli olmayan birisinin resimlerini görememem lazım normalde ,o kişinin resimleri tek arkadaşlarına açık çünkü başka kişilere bakması ıcın profili yolladığımda arkadaş olarak ekli olmayan kimse göremiyor ama ben görebiliyorum arkadaş olarak ekli olmadığım halde,abone bile değilim bu nasıl oluyor bir bilgisi olan varmı . Ki bende önceden göremiyordum resimlerini yeni görmeye başladım

• Arkadaşlarımın arkadaşlarına göster diye bir seçenek var.Eğer ortak arkadaşın varsa, görebilmen doğal.
  • işin kötü yanıda orası işte profılıne bir bakıyorum ortak arkadaş var gözüküyor bir bakıyorum ortak arkadaş gözükmüyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkaraman06

işin kötü yanıda orası işte profılıne bir bakıyorum ortak arkadaş var gözüküyor bir bakıyorum ortak arkadaş gözükmüyor :)

1 Ortak arkadaşınız var yazar hep normalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer kişi paylaştığı yada profil resmi olarak eklediği resmin gizlilik ayarını yapmazsa yani kimlerin göreeceği gibi bir ayar sizde bizde tüm dünyada o resmi görecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.