Şimdi Ara

Facebook Hesabı Geri alma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 0.facebook günlerinden beri kullandığım bir hesabım vardı. 2020 yılında telefonu sıfırlayınca şifreleri kaydettiğim txt dosyası da gitti. Geri alamayınca başka hesap açmıştım o dönem.

*Bahsekonu facebook hesabını açarken kullandığım epostanın şifresini unutalı 10 yılı geçti, hatta eposta aktif görünmüyor.

*Hesaba kayıtlı telefon numarasını da 2016 yılında değiştirdim artık o numarayı başkası kullanıyor.

Hesabı geri al sekmesinden giriyorum, daha önce tanımladığım id ile hesaba ulaşıyorum ama epostaya doğrulama gidiyor ya da şifre istiyor, ne yaptımsa Hesabı geri alamadım. Fotoğrafları *sadece ben* şeklinde paylaşıp bir nevi bulut gibi kullanıyordum.

Kaybettiğim bir yakınıma ait eski fotoğraflar sadece orada var. Hesabı geri almak için Facebook ile iletişime geçmenin bir yolu var mı, yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18.Bayezid -- 30 Mayıs 2024; 9:29:42 >

• Yukarı
  • Hocam aklında olsun bu tarz verilerini Google Drive a yedekle bence daima. Geçmiş olsun hocam.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, o günden beri öyle yapıyorum. Dün tekrar açıp aklımdan geçen tüm eski şifrelerimi deneyeyim dedim ve ilk denemede buldum, 2020 yılından beri her sene 5 10 gün uğraşıp hesabı geri alamayınca vazgeçiyordum

• 18.Bayezid kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.