Şimdi Ara

FACEBOOK HESABI OLAN DOSTLARDAN KÜÇÜK BİR RİCA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kızım EF dil okullarının açtığı bir fotoğraf yarışmasına katıldı. Kazanırsa 3 günlüğüne Singapur veya Zurih' e giderek bir dönem yabancı dil eğitimi için yarışacak. O nedenle facebook sayfası olan dostlardan aşağıdaki linkten "Nilay Ş."nin fotoğrafının sağ üst köşesindeki kutucuğu tıklayarak oylarsalar sevinirim.

İlgi gösteren göstermeyen herkese şimdiden teşekkür ederim.

https://www.facebook.com/EFAmbassadors?v=app_157348637804974&app_data=entry_id%3D33012666%26gaReferrerOverride%3D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibosener -- 13 Eylül 2013; 14:15:25 >

• Oylamanızı istediğim fotoğraf budur dostlar.

FACEBOOK HESABI OLAN DOSTLARDAN KÜÇÜK BİR RİCA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibosener -- 13 Eylül 2013; 14:31:57 >
  • facebook hesabım var ancak desteklemeyeceğim, çünkü bu tarz uygulamalar ile profil sahibinin izni dışında paylaşım yaptırılıyor. belki sizin amacınız farklı olabilir, ancak eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

facebook hesabım var ancak desteklemeyeceğim, çünkü bu tarz uygulamalar ile profil sahibinin izni dışında paylaşım yaptırılıyor. belki sizin amacınız farklı olabilir, ancak eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım.

Bu yarışma Uluslararası EF (Education First) dil okullarının açtığı bir yarışmadır. EF tüm dünyada saygınlığı ile bilinir. Yaklaşık 60 yıllık bir kurumdur. Oylama yapabilmeniz için önce EF in sayfasını beğenmek gerekiyor. Fotoğraflar sonra açılıyor. Oylamadan sonra beğeniler geri alınabilir.

Zaman ayırıp düşünceleriniz paylaştığınız için teşekkür ederim
  • Ben oyladım yalnız zaten açık ara farkla kızınız kazanacak gibime geldi diğerlerinin puanı 0-5 arası genelde sizin kızınızın 180 oldu benim puanımla hadi iyi şanslar genede
  • quote:

Orijinalden alıntı: maktusso

Ben oyladım yalnız zaten açık ara farkla kızınız kazanacak gibime geldi diğerlerinin puanı 0-5 arası genelde sizin kızınızın 180 oldu benim puanımla hadi iyi şanslar genede

İlgi ve desteğinize teşekkür ederim.

Sıralama şöyle

1. 183 (biz)
    2. 127
    3. 121
  • hmm benim baktıklarım demekki 0 puandaydı ^^ inş kazanırsınız ne diyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: maktusso

hmm benim baktıklarım demekki 0 puandaydı ^^ inş kazanırsınız ne diyim

Teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.