Merhabalar arkadaşlar kendime ait 2008 yılından bu yana kadar kullandığım facebook hesabım bir şakaya kurban gidiyor. Öncelikle sorunumu kısaca belirteyim facebook şifremi bilen bir arkadaşım bir gece yarısı bana şaka yapmak için hesap şifremi ve kayıtlı olduğu e posta adresini değiştirmiş.Benim aklımın ucundan dahi geçmedi arkadaşımın böyle bir şaka yapacağını tabi giriş yapabilmek için çok kurcaladım her neyse her seferınde eski şifre girdin diye hata alıyordum.Aynı günün akşamı öğrendim şaka yapıldığını değiştirilen şifre ve mail ile giriş yaptığımızda asıl sürprizle karşılaştık. Gelen uyarıda Hesabın geçici olarak kitlendi hızlı güvenlik kontrolünden geç adımları takip ettim Bu seferde benim olduğumdan emin olmaları için nüfus cüzdanı resmimi göndermemi istediler ben tabi açılması için herşeyi yaparım çekip gönderdim resmi ertesi günü döndüler size gerekli konuda bir kaç hafta içinde döndeceğiz diye bugün tam 1 hafta oldu hiç bir mesaj gelmedi umutlarım tükeniyor her türlü arkadaşlarım profil bilgilerim vs.vs... yani çok lazım bana bu hesap dün akşam her ihtimale karşı yine kimlik gönderdim döncecekleri mesajı bekliyorum sizce ne yapmam gerekiyor arkadaşlar bunların bir müşteri desteği mail adresleri varmı hesabım açılırmı gerçekten çok mağdur durumdayım..
benimde kilitlenmişti 1 günde açıldı hesabın açıldığına dair şu adresten mail geldi bi at belki dönerler kardeş info+bqr3jq1.aeaxdqcqe2hhq@support.facebook.com
hocam mailı ıngılızcemı turkcemı atalım
bana kadir diye bi yetkili yazdı cevap açılmıştır diye sen herihtimale karşı hem türkçe hem ingilizce yaz
Eyvallah sağol varol hocam dün facebook hesabımdaki bütün kilitler kaldırılıdı hesabım aktif artık