Şimdi Ara

Facebook hesabım kapatıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler gece vakti 3-4 sıraları normal normal takılıyordum facede, aniden karşıma giriş yap penceresi geldi, sonra giriş yap dedim ve hesabınız kapatıldı diye hata geldi..

hesapta kimseye küfür etmedim, zaten aile hesabı, 1.5 yıldır kullandığım bi hesap..

neyse, benim kendi kimliğim kayıp, yeni çıkartıcaz, sahte kimlik yaptık, ama facebook kabul etmedi, daha önce aynı şeyi yapmıştık başkalrının üzerine ve kabul etmişti.. Bunu 3-4 defa denedim yine kimlik gönderin dedi.. beyler hesabımın açılmasını istiyorum, ne yapabilirim? kimlikte olmuyor yardım edin lütfen :((

Ya da aranızda sağlam bi sahte kimlik yapabilen arkadaş var mı? ben bilgilerimi versem o da yapsa?

• Sahte kimliğe ne gerek var hesap kendi hesabın degil mi çıkar kendi kimliğini gönder gitsin orjinali göndersen bile bazen açmayabiliyorlar ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibetkar

Sahte kimliğe ne gerek var hesap kendi hesabın degil mi çıkar kendi kimliğini gönder gitsin orjinali göndersen bile bazen açmayabiliyorlar ;)

İşte kayıp :// Hem facedeki soyadımla, kimliğimdeki soyadım aynı değil, buna bile shop gerekicek, facedeki doğum tarihim 1905, kimlikteki 98.. Kabul etmiyorlar işte..
  • webmaster forumlarına bak açıyorlar çok önemli ise senin için 40-50 tl e açtırtırsın
  • Benim hesapta kapatıldı, google'dan kimlik bulup üstünü değiştirip yaptım. Bakalım ne zaman açacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why Shy

Benim hesapta kapatıldı, google'dan kimlik bulup üstünü değiştirip yaptım. Bakalım ne zaman açacaklar.

açtılar mı? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: channibal

quote:

Benim hesapta kapatıldı, google'dan kimlik bulup üstünü değiştirip yaptım. Bakalım ne zaman açacaklar.

açtılar mı? :D

Açmadılar.Ana adı baba adı TC no karalayıp tekrar gönderdim.Bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Instagram Hesabım Çalındı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hesap açılmadı hala, cevap da gelmiyor, gelse de otomatik cevap geliyor. Ne yapıcam bilmiyorum. Hesabı kapatmaları için geçerli bir sebepleri yok. Kimlik yükledim çünkü.
  • Bu facebook dalga mı geçiyor benimle, kimliği doğrulayamadık diyor, birebir aynı kimlik gönderiyorum, isim doğum tarihi her şey uyumlu hala onaylayamadık otomatik cevabı geliyor.. Bu nasıl iştir. Kafayı yiycem.
  • Buna bakılırsa Twitter daha kaliteli, twitterin bu huyunu seviyom..
  • quote:

Bu facebook dalga mı geçiyor benimle, kimliği doğrulayamadık diyor, birebir aynı kimlik gönderiyorum, isim doğum tarihi her şey uyumlu hala onaylayamadık otomatik cevabı geliyor.. Bu nasıl iştir. Kafayı yiycem.

naptınız hocam?
  • quote:

quote:

Bu facebook dalga mı geçiyor benimle, kimliği doğrulayamadık diyor, birebir aynı kimlik gönderiyorum, isim doğum tarihi her şey uyumlu hala onaylayamadık otomatik cevabı geliyor.. Bu nasıl iştir. Kafayı yiycem.

naptınız hocam?

Karşımda otomatik cevap veren bilgisayardan başka muhattap bulamadım. Dolayısıyla yeni hesap açtım. Her şey gitti. Gruplar , oyunlar , bunların yapacağın işin ....
  • quote:

quote:

quote:

naptınız hocam?

Karşımda otomatik cevap veren bilgisayardan başka muhattap bulamadım. Dolayısıyla yeni hesap açtım. Her şey gitti. Gruplar , oyunlar , bunların yapacağın işin ....

Hocam vallaha bende yeni hesap açtım onuda kapattılar, hayır gerçek kimliğimi yolladım onaylamadılar, ne iş bunlarınkide.. soğuttular resmen

• bi kerer çakozlarlarsa birdaha da açmazlar. bu riske girilmez. kimliğin kayıpsa git çıkar, hazır çipliye geçilmişken
  • quote:

Orijinalden alıntı: infra_dark

bi kerer çakozlarlarsa birdaha da açmazlar. bu riske girilmez. kimliğin kayıpsa git çıkar, hazır çipliye geçilmişken

Ovv açmazlar :(( hocam ben doğum tarihimi değiştirtcektim, yani kimlikte doğum tarihim yanlış yazılmış, değiştirtmek için ne yapmam gerekir ki? bu arada çipliye ne zaman geçilecekmiş?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.