Şimdi Ara

facebook hesabım ve şifrem yeni alınan bilgisyarda kayıtlı :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar acil acil yardımınıza fikirlerinize ihtiyacım var .. :( durumu şöyle özetleyeyim : babam kendisine yaklaşık 1 ay önce yeni bir bilgisyar alıyor, bir ay sonra ilk defa o bilgisayarı açıyorum ve face sayfasını açtığımda face adresim ve şifremın kayıtlı olduğunu görüyorum. bu durum imkansız.. çunku bilgisayarı ilk defa açıyorum ve benim adresimi bile bilen yok ev içinde.. duruma anlam veremiyorum.. hem de hiç anlam veremiyorum. babam benden bi haber ki böyle şeyler zaten yapmaz..haberi bile yok.. sizin fikirleriniz nedir arkadaşlar gerçekten hiç bir şekilde düşünemiyorum şu anda kilitlendim.. şimdiden çok teşşkur ederiim

• Eğer google+ hesabınla başka bir bilgisayardan giriş yapıp şifreni kaydettiysen ve aynı google hesabıyla yeni alınan bilgisayardan giriş yaptıysan şifren orada da gözükür. Yani google+ hesabı da bu konuda önem taşıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşşkur ederim ama daha önce yeni bilgisyardan hiç giriş yapılmamıştı.. yani bu nasıl olur ki :(
  • hiç giriş yapmadıysan öyle birşey olması imkansız hocam 3 harflilerin işi bu :)
  • Beyler benimde bir sorunum var faceboku yenileyince mesaj ileti geliyor ne yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeokinQ

hiç giriş yapmadıysan öyle birşey olması imkansız hocam 3 harflilerin işi bu :)

hocam bende çok şaşırdım inanın.. bende oyuzden mantık yurutemıyorum diyorum ya.. imkansız olan şeymi oldu ne oldu bilmiyorummm ..nasıl oldu ne oldu niye oldu :)
  • Dostum söylendiği gibi. Google Chrome, senin Google hesabınla ayarlarını senkronize ediyor. Bu durumda başka bir makineden giriş yaptığında daha iyi hizmet için yeniden senkronize edilip kendi ayarlarına kavuşuyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rabelisa

Dostum söylendiği gibi. Google Chrome, senin Google hesabınla ayarlarını senkronize ediyor. Bu durumda başka bir makineden giriş yaptığında daha iyi hizmet için yeniden senkronize edilip kendi ayarlarına kavuşuyorsun.

arkadaşım daha önce hiç açmadığım bir bilgisayarı açıyorum ve hiç bir şeye basmadan direk benim adrresim ve şifrem çıkıyor.sorun burda zaten
  • Eğer google+ hesabınla başka bir bilgisayardan giriş yapıp şifreni kaydettiysen ve aynı google hesabıyla yeni alınan bilgisayardan giriş yaptıysan şifren orada da gözükür. Yani google+ hesabı da bu konuda önem taşıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.