Şimdi Ara

Facebook Hesap Silmek Yardım Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar ben uzun zamandır kullandıgım facebook hesabımı kapatmak istiyorum sebebi eski paylaşımlar
    örneğin facebook hesabım xyzt@hotmail.com üzerine kayıtlı ve ben facebook hesabımı kapattım sildim kalıcı olarak.
    aradan bir süre geçtikten sonra aynı mail üzerine hesap açabilir miyim ?

veya suanda aktif olan duvar temizleme uygulaması var mı oda olur ? zaman tüneli geçmişe dayalı bir çok şeyi ortaya koyunca insan biraz sıkışabiliyor

• hesap silmek için silmek istediğin hesaba gir ve bu linke tıklahttps://www.facebook.com/help/delete_account
    hesap 14 gün içinde silinir ve silindikten sonra aynı e posta ile yeni bir hesap açabilirsin duvar silme uygulamaları hikaye hiç bulaşma
    edit: düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Casey_ -- 11 Mayıs 2014; 14:12:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1alexdeğil

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Knıght

Kapatmak istiyorsanız arkadaşın dediğini uygulayın duvarınızda tek tek silme harici başka bir işlem yapamassınız.

amacın ne? Post filan kasmak mı şikayet ettim.

Ne alaka kardeşim amacınız ne boş vaktimizde forumda herkes gibi konulara mesaj atıyoruz bunun neresi post kasmak oluyor aklımın ucundan geçmeyen bir şeyi ön plana atmayın!!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1alexdeğil

quote:

Kapatmak istiyorsanız arkadaşın dediğini uygulayın duvarınızda tek tek silme harici başka bir işlem yapamassınız.

amacın ne? Post filan kasmak mı şikayet ettim.

Ne alaka kardeşim amacınız ne boş vaktimizde forumda herkes gibi konulara mesaj atıyoruz bunun neresi post kasmak oluyor aklımın ucundan geçmeyen bir şeyi ön plana atmayın!!

attığın mesajlara bak! Burası konudışı değil. Yöneticiler seninle ilgilenecektir.
  • öncelikle teşekkürler . tartışmaya gerek yok arkadaşlar . :D

benim tek öğrenmek istediğim aynı e postayla yeniden facebook açılabilir mi idi oda oluyormus sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.