Şimdi Ara

Facebook ile alakalı bir sorum olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim facebook ile ilgili bir sorum olacak sorum şu:
    şimdi ben faceden bir arkadaşa arkadaşlık isteği gönderdim,sanırım 1-2 gün oldu ama kabul edip etmediğini bilmiyorum,
    yani arkadaşlık istediğimi kabul etse bildirimlerden haberim oluyor,ama arkadaşlık istediğimi reddetse yine benim haberim olurmu,yani bildirimlerden şu arkadaş arkadaşıl isteğini reddetdi gibi vs...
    duvarına bakıyorum arkadaşlık isteği gönderildi diyor ama,kabul ettimi bilmiyorum yada reddettimi?
    iki gün oldu kabul etmedi hala yaa yada reddettimi bilmiyorum?

• blackbyte kullanıcısına yanıt
    Kabul etmediğind bildirim gelmez,nasıl anlarsın? İstek yolladığın arkadasının profiline girersin "Arkadas ekle" şeyi varsa reddetmiş. yoksada zaten "Arkadaslık isteği gönderildi" yazar.
  • ?
  • Eğer reddetiyse göremezsin. Profiline girip tekrar istek yollanıp yollanamadığına bak.
  • peki gönderilen mesajı iptal edebilirmiyiz,yani arkadaşlık isteği gönderildiği zaman geri iptal edebiliyoruzya,peki gönderilen mesajı geri iptal edip silibilirmiyiz,yoksa benimkinde silinip gönderdiğim kişidede silinirmi iptal olurmu?
  • ?
  • Arkadaşlar; şimdi arama kısmına diyelim ki Türkiye yazdığımızda; herkesin paylaşımlarında Türkiye yazısını arayıp bulup ekrana getiriyordu, şimdi internet sonuçları linki konulmuş;
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: misir01

Arkadaşlar; şimdi arama kısmına diyelim ki Türkiye yazdığımızda; herkesin paylaşımlarında Türkiye yazısını arayıp bulup ekrana getiriyordu, şimdi internet sonuçları linki konulmuş;

NASIL OLACAK ESKİSİ GİBİ ARAMA ?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar; şimdi arama kısmına diyelim ki Türkiye yazdığımızda; herkesin paylaşımlarında Türkiye yazısını arayıp bulup ekrana getiriyordu, şimdi internet sonuçları linki konulmuş;

NASIL OLACAK ESKİSİ GİBİ ARAMA ?

soruyu daha açıklayıcı sorsan belki yardımcı olurum belki de açıklayıcı ama ben anlamadım
  • kandorfeyta kullanıcısına yanıt
    aramak istediğin bir kelimeyi arama kısmıya yazıyorsun; kişiler; sayfalar; grup; etkinlik yazıyorlar ya
    alt alta. O kelime yi kim o an herkes e paylaştıysa onlar çıkıyordu; bilmem anlatabildik mi :)
  • quote:

aramak istediğin bir kelimeyi arama kısmıya yazıyorsun; kişiler; sayfalar; grup; etkinlik yazıyorlar ya
    alt alta. O kelime yi kim o an herkes e paylaştıysa onlar çıkıyordu; bilmem anlatabildik mi :)

He tamam simdi anladim

Fikrim yok ama guncellemeyle gitmis ozellik olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsteğini kabul etmeyince bildirim gelmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.