Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Facebook Kamera Siyah Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar.

Elimde 2 adet laptop var ve ikiside sis mirage 3 ekran kartlı sorunum. kameramla ilgili facebokta görüntülü arama yaptığımda karşı taraf beni görüyor ama benim ekranım siyah olarak kalıyor.

çözüm olarak işletim sistemimi yeniden yükledim hem xp yükledim hem win7 yükledim kamera driverı ve bilimum driverların en güncelini yükledim facebokvideocalling.exe uygulamasını yeniden yükledim fakat hiç bi şekilde görüntü gelmedi sadece ekran kartının driverını kaldırdığımda görüntü aldım fakat bendeki görüntü 45 saniye sonra ekranıma düşüyor lütfen bi çözüm bulalım.

• vaybe koskoca forumda bi bilen yokmu yaa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskidj

vaybe koskoca forumda bi bilen yokmu yaa.

facebook kamerayı acmadan önce başka bir uygulama oyun vs actıysanız karsıdaki insnaı göremezsiniz ama o sizi görür . bu bir bug dur bunun için bir yama cıkarılmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskidj

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar.

Elimde 2 adet laptop var ve ikiside sis mirage 3 ekran kartlı sorunum. kameramla ilgili facebokta görüntülü arama yaptığımda karşı taraf beni görüyor ama benim ekranım siyah olarak kalıyor.

çözüm olarak işletim sistemimi yeniden yükledim hem xp yükledim hem win7 yükledim kamera driverı ve bilimum driverların en güncelini yükledim facebokvideocalling.exe uygulamasını yeniden yükledim fakat hiç bi şekilde görüntü gelmedi sadece ekran kartının driverını kaldırdığımda görüntü aldım fakat bendeki görüntü 45 saniye sonra ekranıma düşüyor lütfen bi çözüm bulalım.

bu mesajını okumadan önce dediklerini aynen bende uyguladım hiç bir çözüm bulamadım henüz,
    bendeki ekran kartı da sis mirage 3 modeli.sadece fark ettiğim kamera aktif olduğu esnada ekran kartı devreye giriyor ve kitlenme yaptığı
    bu arada şunu da belirteyim işletim sistemi veya donanımla alakalı hiç bir problem yok ve karşı taraf seni görüyor problem senin kendi bilgisayarından karsı tarafı görememen. sorun tamamen sis mirage 3 ekran kartının sürücüsüyle alakalı.
    var olan bütün eski ve yeni driver sürümlerini denedim yaklaşık 7-8 tane hepsinde aynı sonuç hatta alakasız bir çok seçenek bile denedim kamera değiştirmek gibi . sürücüyü kaldırınca dediğin gibi görüntü geliyor ama 45 sn gibi gecikmeyle ve ağır çekim modu gibi yavaş yavaş ilerliyor.
    Eğer bir çözüm yolu bulursam mutlaka paylaşırım.

Edit :)
    sorun anakartın chipinden kaynaklı oldugunu öğrendik :D chip değişimi ile sorun giderilebilir ama biz bu masraflı yönteme girmeden direk 2. el baska bi makineyle sorunu cözdük :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneryvs -- 26 Ekim 2013; 22:17:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Siyah Ekran Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.