Şimdi Ara

Facebook kendi kendine sayfa beğeniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta belirtiğim gibi çok garip sayfalar beğeniyor beğenmekten vazgeçiyorum 2 dakika sonra kendi kendine tekrar beğeniyor 5-10 tanede değil.
    en az 100-150 sayfa böyle lütfen yardım ediinnnn

• Gezdiğiniz sitelerin arka planında mantığı şöyle çalışan bir kod yazmışlardır. "Siteye eğer facebook profili açık gelirse sayfayı direkt beğensin veya Twitter'da takip etsin"
  • peki bunlardan hızlı bir şekilde beğenmekten vazgeçme yolu var mı ?
  • yani birde sayfalar çince gibi farklı farklı dillerde
  • aynısı bende de oluyor :/
  • o değilde 30 gün engel verdi :)
  • begenmekten vazgeçsen bile yine tekrar begeni yapacaktır.flash player virüsü ile başın belada seninde kardes. muhtemelen google chrome kullanıyorsun dimi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet chrome'u kaldırıp yeniden kurdum vs. yine olmadı.yalnız o flash player virüsüne bulaşmadım.
  • fACEBOOKUNDAN UYGULAMALARA GİR GARİP BİŞEY VARSA KALDIR VİRÜS OLABİLİR
  • Bu beğeni olayı 2 şekilde oluyor.

Bi facebook açıkken gezindiğiniz siteler gömülü bir kod ile beğendiriyorlar.

Ama sizinki büyük ihtimal bu değil,çünkü ceza aldım diyorsunuz.Şifreniz çalınmış.Şifrenizi değiştirdiğinizde düzelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bckul

fACEBOOKUNDAN UYGULAMALARA GİR GARİP BİŞEY VARSA KALDIR VİRÜS OLABİLİR

saten çoğu uygulamayı kaldırdım..şimdi şifremi değiştirdim inşallah tekrardan başıma gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

Bu beğeni olayı 2 şekilde oluyor.

Bi facebook açıkken gezindiğiniz siteler gömülü bir kod ile beğendiriyorlar.

Ama sizinki büyük ihtimal bu değil,çünkü ceza aldım diyorsunuz.Şifreniz çalınmış.Şifrenizi değiştirdiğinizde düzelecektir.

çok teşekkür ediyorum ben yalnızca şifre değiştirmeyle düzeleceğini hiç ummamıştım.inşallah düzelir ve tekrar başıma gelmez...
  • Ayni sorun benim de basima gelmisti. Google Chrome yuzunden olmustu. Belki Chrome'u kaldirdiginizda tarayiciya bulasan zararli kaldirilmiyor olabilir. Programdan geriye kalinti kalmadigindan emin olun. Bu islemi yapan cok guzel uninstall programlari var. Sorun cozulmezse onun yardimiyla bir deneyin. Hatta ondan once Chrome'daki eklentileri (uzantilar) bi gozden gecirin. Belki bilginiz dahilinde olmadan bir eklenti kurulmustur ve bu soruna o yol aciyordur. Kolay gelsin.
  • Tarayıcı eklentileri, Facebook uygulamalarınız veya (bence bundan dolayı) girdiğiniz sitelerdeki Facebook sayfa beğendirme kodlarından olabilir. Farklı sitelerde gezinirken profilinizin kapalı olmasına dikkat ediniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwish8

Ayni sorun benim de basima gelmisti. Google Chrome yuzunden olmustu. Belki Chrome'u kaldirdiginizda tarayiciya bulasan zararli kaldirilmiyor olabilir. Programdan geriye kalinti kalmadigindan emin olun. Bu islemi yapan cok guzel uninstall programlari var. Sorun cozulmezse onun yardimiyla bir deneyin. Hatta ondan once Chrome'daki eklentileri (uzantilar) bi gozden gecirin. Belki bilginiz dahilinde olmadan bir eklenti kurulmustur ve bu soruna o yol aciyordur. Kolay gelsin.

hiçbir eklenti yok maalesef.şifremi vs. değiştirdim chrome kaldırıp yeniden kurdum bakıcaz artık eyvallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.