Şimdi Ara

Facebook Lütfen 40 karakterden kısa bir makine adı giriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi hakkarim netten 101 okey oynuyordum ve facebook hesabıma bağlamıştım son 2 3 haftadır Facebook kullanıcı adımı şifremi giriyorum. Yakınlardaki Girişleri Gözden Geçir diye bi yazı çıkıyo iptal butonu yok sadece devam yazıyo tıklıyorum ardından Bursa, Turkey yakınında, bir uygulama (101 Okey Domino ciftokey.com, hakkarim.net) ile giriş (10 Ekim, 18:20) diye bi yazı çıkıyo aşşağıda Bilgim yok Bilgim var butonları çıkıyo her iki seçenekte de Tarayıcıyı Hatırla
    Lütfen doğruladığın tarayıcıyı kaydet. kısmı geliyo Kaydet Kaydetme diye iki seçenek var hangisini seçersem seçeyim ( 40 karakterden kısa bir ad gir
    Lütfen 40 karakterden kısa bir makina adı gir. ) uyarısını alıyorum ve sadece çıkış butonu var Lütfen yardımcı olursanız sevinirim

• Bu sorunun çözebilen var mı ?
  • Çözümü yok gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhaaattt

Çözümü yok gibi
    3 gündür pc den facebook giremiyorum.Yok mu bu sorunun bir çözümü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

3 gündür pc den facebook giremiyorum.Yok mu bu sorunun bir çözümü ?

Alıntıları Göster
    Güncel.

Ben de 2 gündür giremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Güncel.

Alıntıları Göster
    güncelll
  • quote:

Güncel.

SOrunu çözebildiniz mi? bende durum hala aynı :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @uiKSilveR @ kullanıcısına yanıt
    Maalesef. Farklı bilgisayar ile denedim yine olmadı. İp ile ilgili galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Maalesef. Farklı bilgisayar ile denedim yine olmadı. İp ile ilgili galiba.

Biri çözümü yazmış denedım oldu.Önce 40 harfden büyük şifre değiştir.Tekrar olmuyorsa bı daha değiştir.Ben sonra 39 haneli sifre belirledim.Şimdi giriyorum
    Saolun deneyeceğim.

Şifreyi aynı pcden mi değiştirecem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Ramazan -- 3 Ocak 2015; 0:03:17 >
  • quote:

Saolun deneyeceğim.

Şifreyi aynı pcden mi değiştirecem?

farketmez hocam
    Maalesef olmuyor.

Artık bilgim yok linkine tıklamama rağmen şifre değiştirme ekranı gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Ramazan -- 3 Ocak 2015; 0:45:25 >
  • quote:

Maalesef olmuyor.

Artık bilgim yok linkine tıklamama rağmen şifre değiştirme ekranı gelmiyor.

Bendede gelmedi zaten sonra gittim telefondan değiştirdim bu sefer 39 rakam kullandım oldu hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 3 Ocak 2015; 1:20:53 >
    Şifreyi belirlerken sadece harf mi kullandınız hocam?

• quote:

Şifreyi belirlerken sadece harf mi kullandınız hocam?

sadece sayı kullandım
    Hocam uzun uğraş sonucu çok şükür halledebildim. Cevaplarınız için teşekkürler.

Çözüm gayet basit. Uzun şifre ile alakası yokmuş.

Telefonda sadece uygulama üzerinden giriş yapabiliyordum. Aynı mantığı bilgisayar üzerinde deneyince sorun çözüldü.

Windows 8 Facebook uygulaması ile giriş yaptığımda otomatik olarak tarayıcıda da giriş yapıldı.

Edit: sorunu çözdüm şifreyi değiştireyim dedim eski şifreyi unuttum. Çok fazla kod gönderiyorsun hatası veriyor şifreyi alırken. Büyük ihtimalle yarın bu sorun da çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Ramazan -- 3 Ocak 2015; 3:49:14 >
  • quote:

Hocam uzun uğraş sonucu çok şükür halledebildim. Cevaplarınız için teşekkürler.

Çözüm gayet basit. Uzun şifre ile alakası yokmuş.

Telefonda sadece uygulama üzerinden giriş yapabiliyordum. Aynı mantığı bilgisayar üzerinde deneyince sorun çözüldü.

Windows 8 Facebook uygulaması ile giriş yaptığımda otomatik olarak tarayıcıda da giriş yapıldı.

Edit: sorunu çözdüm şifreyi değiştireyim dedim eski şifreyi unuttum. Çok fazla kod gönderiyorsun hatası veriyor şifreyi alırken. Büyük ihtimalle yarın bu sorun da çözülür.
    arkdaslar lutfen yardımcıolun 1 aydır gıremıyom acıl odevlerımı hepsını oraya okydum yardımıcı olsun...acıl

arkadasım yardımcı olurmusun acıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: 73mahsun65

arkadasım yardımcı olurmusun acıl

Yukarıdaki leri aynen uygulayın. Önce şifreyi 40 haneden fazla sonra daha düşük olarak degistir

• Aynı sorunu biraz önce çözdümm.. Baştaki arkadaşın dediği gibi pcden girmenize gerek bile yok yapmanız gerek sey bu.. 1 pc yani mobilden google chorme üzerinden face acacaksınız onunuze o bildirim cıkcak bilgim yok sectikten sonra sayılardan oluşan ben 41 hane denedim şifre değiştirin.. tarayıcı kaydet diyip o sayfayı kapatın bu sefer mobilden yani fcbk uygulamasından girip şifrenizi değiştirin 39 hane yapın bu sefer.. ve tekrar chormeden girip bilgim yok diyin tekrar yeni şifrenizi istediğiniz gibi girin ve tarayıcı kaydet diyip bu dertten kurtulunn.. isteye teldende yyardımcı olabilirim..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.