Son 1 haftadır facebookta en çok konuştuğum arkadaşımdan gelen mesajlar gözükmüyor. Gözükmüyor derken chatte gözükmüyor, bildirimlerde gözükmüyor sadece mesajlara girersem okunmamış olarak görünüyor. Bu sorun sadece 1 kişide oluyor. Geçen gün aynı sorunu karşı tarafta yaşamaya başladı. Araştırdığım kadarıyla böyle bir sorunla karşılasan bulamadım. Mozilla kullanıyorum. Çerezleri falan da sildim. Sorun devam ediyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Jerky
Son 1 haftadır facebookta en çok konuştuğum arkadaşımdan gelen mesajlar gözükmüyor. Gözükmüyor derken chatte gözükmüyor, bildirimlerde gözükmüyor sadece mesajlara girersem okunmamış olarak görünüyor. Bu sorun sadece 1 kişide oluyor. Geçen gün aynı sorunu karşı tarafta yaşamaya başladı. Araştırdığım kadarıyla böyle bir sorunla karşılasan bulamadım. Mozilla kullanıyorum. Çerezleri falan da sildim. Sorun devam ediyor.
Aynı sorun bizim başımızda da var hocam, ne mesaj geliyor ne bildirim, anca sayfa yenileyince geliyor. Siz çözüm bulabildiniz mi?
bende de aynı sorun var.ne yapmalıyız
Takipteyiz bendede var
quote:
Orijinalden alıntı: Storques
Takipteyiz bendede var
Birşeyler yapmalıyız
Kullandığınız tarayıcı ( chrome ie mozilla vs.. ) hep aynısını yapıyorsa öncelikle farklı bir tarayıcı ile açmayı deneyin. Şayet olmazsa çok fazla mesaj alıp gönderdiğiniz kişinin mesajlarından bir kısmını silip log off log on olup tekrar deneyin.
Başka tarayıcı ile de sorun aynı. Daha fazla mesaj gelen arkadaşlarımda var. Yani inbox dolu diye olmuyor. Sorun güncel maalesef.