Şimdi Ara

Facebook Messenger Kullanmak İstemiyorum ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
35.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bluepill i kullaniyorum messenger sart deil ve daha fazla ozellikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gayet seviyorum messenger i ama gerçekten bazen sinir bozucu olabiliyor

• Facebook messenger da konusmalar mesajlar nasıl silebılıyoruz?

• Bence en iyi yöntem US Store mağazasına girip Facebook Paper uygulamasını kullanmak. Hem arayüzü çok güzel hem de dahili messengeri olan Facebookç'un kendi uygulaması...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook un eski sürümünden birini yükledim sonra facebook messengerin en eski sürümünü yükledim boyutları çok düşük.messengerin 1-6-004 sürümü 3.27mb.facebook 17-0-23-16 sürümü 23,24 mb.messengeri kullanmıyorum yeni sürümün verdiği rahatsızlığın hiç birini vermiyor uslu uslu yerinde oturuyor

• Messenger candır, Messenger'ı yedirmeyiz
  • Facebook eski Sürümü nasıl yüklediniz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: sony kamera

Facebook un eski sürümünden birini yükledim sonra facebook messengerin en eski sürümünü yükledim boyutları çok düşük.messengerin 1-6-004 sürümü 3.27mb.facebook 17-0-23-16 sürümü 23,24 mb.messengeri kullanmıyorum yeni sürümün verdiği rahatsızlığın hiç birini vermiyor uslu uslu yerinde oturuyor

Nasıl yaptınız hocam ?
  • http://facebook-messenger.en.uptodown.com/android/old buradan yükleyin hocam cihazın bilinmeyen kaynaklar yeri kapalı ise açarsınız

• http://facebook.en.uptodown.com/android/old bu linki önceki mesaja kopyalayamadım burdan da facebooku yüklersiniz.ikisinide yükleyin messengere hiç dokunmayın

• quote:

http://facebook-messenger.en.uptodown.com/android/old buradan yükleyin hocam cihazın bilinmeyen kaynaklar yeri kapalı ise açarsınız

Sen çok yanlış gelmişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SALIGIA

quote:

http://facebook-messenger.en.uptodown.com/android/old buradan yükleyin hocam cihazın bilinmeyen kaynaklar yeri kapalı ise açarsınız

neden hocam anlamadım kötü bir şey mi yaptık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SALIGIA

quote:

neden hocam anlamadım kötü bir şey mi yaptık

Konu zaten garip bir şekilde hortlamış, bir de sen ios kullanıcısına android yöntemleri tarif etmişsin.

• Android kullanıcısı olduğum için bu yöntemi yazdım

• Konu tekrar hort olacak kusura bakmayın lütfen .

Bende messenger kullanmak istemiyorum ama ne zaman mobilden facebook a girsem mesajlara basınca facebook messenger kur uyarısı çıkıyor her mesajda uyarıyı kapat a basıyorum bu seferde app mağazasını açıyor , mesajlara gitmek işkence ye dönüştü son 1 haftadır . Çözüm nedir , bilen varmı acaba . Facebook app ini yada messenger i kullanmak istemiyorum . Sadece tarayicidan girmek istiyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: hgw7

Konu tekrar hort olacak kusura bakmayın lütfen .

Bende messenger kullanmak istemiyorum ama ne zaman mobilden facebook a girsem mesajlara basınca facebook messenger kur uyarısı çıkıyor her mesajda uyarıyı kapat a basıyorum bu seferde app mağazasını açıyor , mesajlara gitmek işkence ye dönüştü son 1 haftadır . Çözüm nedir , bilen varmı acaba . Facebook app ini yada messenger i kullanmak istemiyorum . Sadece tarayicidan girmek istiyorum .

Artık Facebook bunu tamamen yasaklıyor. Telefondan hiçbir şekilde mobil siteye girip mesajlara giremeyeceksiniz, messenger yüklemeyen mesajlara ulaşamayacak.

Meraktan soruyorum, neden messenger kullanmak istemiyorsunuz?
  • Uygulamaları kurmak istemiyorum , facebook da çok vakit kaybediyorum . Ara sıra sadece mobilden bakıp çıkıyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: hgw7

Uygulamaları kurmak istemiyorum , facebook da çok vakit kaybediyorum . Ara sıra sadece mobilden bakıp çıkıyorum .

Facebook kurmadan messenger kurabiliyorsunuz bildiğim kadarıyla. Messenger'ı kurun Facebook kurmazsınız.
  • Eskiden baloncuk varken çok iyidi be
    Bnde messengeri sevmeyenlerdenim. Saçma geliyor. 1 uygulama diğer bi uygulama olmadan mesaj konusunda işlevsiz oluyor. Saçmalık

• arkadaş nedir bu milletin messenger nefreti anlamış değilim..telefonunda o kadar ıvır zıvır var bi messenger mı fazlalık yapıyor? bence mesajlaşma adına daha rahat bir uygulama artı sesle arama özelliği de mevcut,öyle iddia edildiği gibi kötü,işe yaramaz bir uygulama değil bana kalırsa..yani bu kadar gömülmeyi hak etmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.