Bildirim
Facebook Messenger Kullanmak İstemiyorum !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mobilden gireceksin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Facebook Messengerı silersin hocam, Facebook'un kendi chat sisteminden yazışmaya devam edersin.
Ekstra bir programa ihtiyaç yok. Yani bu zorunlu tutulmuyor diye biliyorum ki şahsen ben öyle kullanıyorum.
Facebook'un kendi içinden sohbet ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 18 Ocak 2014; 14:03:22 > -
facebook ve messengeri sil sonra sadece facebook u yükle o şekilde olması lazımdı ?
Facebook u yüklediğimde biri mesaj yazınca görüntülemek istediğimde zorla app store messenger uygulamasına yönlendiriyor :( -
Bende öyle bir zorunluluk yok.
Arkadaşların söylediklerini uyguladınız mı? -
bende sadece facebook uygulaması var messenger yok ara sıra reklam atıyor indirin falan diye geç yapıyorum normal uygulamadan mesajlaşıyorum -
Evet sorunum çözüldü arkadaşlar. 3 defa denedim sonuncusunda oldu.. Son seferde face ve mess uygulamalarını kaldırıp cihazımı (4S) kapatıp açtım ve sadece face yükledim. Sorun düzeldi :) İlgilenen arkadaşlara teşekkürler... -
Facebook messenger silersen facebook yüklü ise bildirimler gelmez çözüm için facebook sil bida kur.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar ios 7.1.2 kullanıcısıyım . iphone umu ilk aldığımda once Messenger sonra facebook u yükledim sonra . Messenger den sıkıldm ve sildm ama app store a yönlendirme çıkıyor . bu dediklerinizi 10 dan fazla kere uyguladım silip yüklemek veya telefon u açıp kapatmak işe yaramıyor.lütfen yardımcı olun (Messenger i kullanmak istemıyorm) -
2 hafta önce Messenger zorunlu oldu bende kulanmazdım kullanmaya başladım artık mesaja basınca taşındıgını messengeri indirmen gerketiği yazıyor çözüm yok yani jailbreak yapıp eski sürümü kurabilirsin ama -
Bende de uygulamaya zorluyordu, facebookun eski sürümünü indirdim hızlandı da
Merhaba arkadaslar
Yukleme zorunlulugunu soyle ortadan kaldirabilirsiniz ;
Facebook uygulamasinda sohbet bolumunu acinca yuklemeniz gerektigini soyluyorsa yukleye basin daha sonra appstore acilacak appstoreyi kapatin ve facebook uygulamasina geri donun sohbet bolumunu tekrar actiginizda artik yuklemeniz gerektigini soylemeyecektir fakat bazen ayni ekran karsiniza gelebilir ayni islemi tekrar yaparsaniz yine düzelecektir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple Inc -- 24 Ağustos 2014; 1:14:22 >
Bunu nasil yaptin? Eski surumu yuklemeyi yani -
Messengerda daha güzel muhabbet ediliyor sanki facebook değil de whatsapptan yazısıyormus gibi -
Safariden gir -
quote:
Orijinalden alıntı: tasomaniax
Bunu nasil yaptin? Eski surumu yuklemeyi yani
Jb liydi
Bu yazı belki işinizi görebilir. facebook messenger kullanmak istemiyorum -
İşe yaramıyor yüklenirken durdurma yöntemi. -
https://itunes.apple.com/us/app/paper-stories-from-facebook/id794163692?mt=8
Tesadüfen şu uygulamaya denk geldim, facebook'u farklı şekilde görüntülüyor ve içerisinden mesajlaşılabiliyor.
Benzer içerikler
- arayan numara yok ne demek
- kayıt dışı olduğu tespit edilen imei ne demek
- iphone whatsapp yedekleme sorunu
- iphone kilitli sim yazıyor
- nfc kart kopyalama
- apple passwords nedir
- iphone uygulama kilidi
- snapchat nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X