Bildirim
Facebook messenger senin rehberinde ne demek?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Varmı yardımcı olabilecek? -
Rehberinde olan bir numara ile fake hesap acmis birisi. Bununda kim oldugunu anlamak zor degil . Arkadas bula girersin rehberinde olup facesine numarasini ekleyen kisiler ortaya cikar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ONUR_345241
Rehberinde olan bir numara ile fake hesap acmis birisi. Bununda kim oldugunu anlamak zor degil . Arkadas bula girersin rehberinde olup facesine numarasini ekleyen kisiler ortaya cikar
Kardeşim dediğin yöntemle yapamadım. Yani arkadaş bulda bana yazan kişi çıkmadı.Kişi beni eklemiş bende messenger dan kimsin diye yazacakken xx kişisi senin rehberinde diyor. İsim olarak şahsı tanımıyorum. Evliyiz yamuk olmasın diye de yazmak istemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhand28 -- 21 Nisan 2016; 13:31:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up. aynısı bendede var. sildiğim halde 'xx kişisi senin rehberinde' diyor. nasıl silecez arkadaşlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X