Şimdi Ara

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
4
Favori
132.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cLk

eş zamanlı değil yenileyin diyor devamlı... daha önceden yenileyince bu sorun geçerdi ama 1 saattir geçmiyor. çözümü bilen var mı acaba?

evet ya tam kıraları topluordum.yazık oldu
  • internet koptu ne zamandan beri yazamadım bu arada pulstar geçmiş olsun
  •  Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği
    kırmızı yerleri yıkıp en yüksek gökdelen veya süper gökdelen yapmayı düşünüyorum
  • arkadaslar bu oyun ne zmn duzelır fıkrı olan varmı ya. bı kıraya veremedım evlerı 3 5 tane verıyom sonra yenıleyın dıyo sıkıldım artık yenılemekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ticaretçi -- 27 Şubat 2011; 16:36:25 >
  • bende hiçbir sorun yok şehirle ilgili ???
  • kıralar bıttı sımdı normal oyun.sorun kalmadı şansa bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affirmative!!

internet koptu ne zamandan beri yazamadım bu arada pulstar geçmiş olsun

Teşekkür ederim.

Ben 1 saat kadar sonra Kale kiralarımı toplayıp 24 saatliğine kiraya vereceğim şehri. Yarın hastanede olacağımdan 24 saat en iyi seçenek.
  • bendeki eş zamanlı değil yenileyin sorunu devam ediyor. hile falan yapmıyorum bu sorun hilelerde çıkıyormuş galiba. nasıl çözülür bu sorun acaba??
  • Bağlantınız yavaşsa veya aynı bilgisayarda başka bir Facebook hesabını oyun oynarken açarsanız yine aynı hatayı verir.

Bir arkadaşın oyununa 2 hafta kadar bakmam gerekmişti. Özellikle kira toplama ve kiraya vermelerde aynı hatayı veriyordu.
  •  Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği

süper gökdelenim için yardım edermisinizhttp://apps.facebook.com/millionairecity//?task=accelerateItem&hid=201144890&from=post&src=vir_fb_helpwonder&ref_uid=100000384872416&ref=nf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affirmative!! -- 28 Şubat 2011; 13:36:42 >

• Tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

Tamamdır.

teşekkürler
  • dünkü sorun geçti.

bir sorum var

bu oyuna para vermeden altın kazanma var mı?
  • yok 1. para vererek 2. ise görevlerden çıkıyor oda bir yere kadar [X(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affirmative!! -- 1 Mart 2011; 18:39:27 >
  • yeni bir yapı çıkmış brezilya gökdeleni alan varmı ???
  • quote:

yeni bir yapı çıkmış brezilya gökdeleni alan varmı ???

korkuyorum almaya ama kesin kaleden daha iyi getirisi vardır 250 m versemmiki bu arada oyun kasmayı bıraktı 9 altın var şu 5 günlük hediyenin sonunda altın çıkarsa başlıcam city yi düzenlemeyedeğerim 4,5 milyar oldu.Eğer o 250 m liği yapan biri olursa ve kiralarını yazarsa sevinirim bide şunu merak ediyorum açık olmayan arkadaşlarda kaç lvlda açılıyor?bu arada o 250 m lik ev hiçbir zaman silinmicek yanında hiçbir .. gün kaldı felan yazmıyor

• Oyunun forumunda bu yazıyor brazilya kalesi için

quote:

Orijinalden alıntı: römercan

quote:

yeni bir yapı çıkmış brezilya gökdeleni alan varmı ???

korkuyorum almaya ama kesin kaleden daha iyi getirisi vardır 250 m versemmiki bu arada oyun kasmayı bıraktı 9 altın var şu 5 günlük hediyenin sonunda altın çıkarsa başlıcam city yi düzenlemeyedeğerim 4,5 milyar oldu.Eğer o 250 m liği yapan biri olursa ve kiralarını yazarsa sevinirim bide şunu merak ediyorum açık olmayan arkadaşlarda kaç lvlda açılıyor?bu arada o 250 m lik ev hiçbir zaman silinmicek yanında hiçbir .. gün kaldı felan yazmıyor

3-18200
    30- 63960
    1hr 80600
    2hr 37294
    4hr 223600
    8 hr 301600
    12hr 442000
    18hr 159500
    1 day 624000
    2 day 884000
    3 days 1 million
    Ben almayı dusnuyorum su ana ama bıraz daha mı beklesem dıye de dusunuyorum aynı zamanda :D

• millionaire city fenomeni arkadaşlar yeni açılan brezilya haftasında "amazon ağacı" %12 bonusu ve 70.000 $ fiyatıyla aynı bonusta olan fakat fiyatı 500.000 olan geri dönüşüm kutularının yerine dikilebilecek en kazançlı dekorasyon. ayrıca yeşilliğiyle şehre ayrı bi güzellik katıyo, 12 günü var ben bütün geri dönüşümleri kaldırıp bu dekordan diktim, şiddetle tavsiye ederim..
  • arkadaşlar benm şirket değerim 1 milyon 100 bin küsür yani sheiki geçtim ama durmadan sunucunnuz eş zamanlı değil diyo ne yapaibilirm
  • Güzel şeyler var yeni haftada. Takılmalar da gitmiş. Akşam eve gidince iyice bakarım.
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.