Şimdi Ara

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
4
Favori
132.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şu hatayı duzltmeyı bılen varmı ya oyuna gıremıyorum kaç gundur.sinir oldum artık.neyden kaynaklanıyo olabılır.bılen varsa lütfen yazsınn???
  • Şehrimin son hali biraz düzeni bozduk ama kalıntılardan en iyi bu şekilde yaralanılıyordu tam gün taşıma var ne yapmamı tavsiye edersiniz ? 80 küsür kalıntı kaldı onları nasıl harcayabilirim sizce ?

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi römercan -- 2 Mart 2011; 15:59:38 >
  • @römercan

bazı yerler boşa gidiyor o planda . bence ya yeni bi şehir planlaması yap yada zafer takıları kaldır. en fazla uçlarda bulunsunlar. kalıntıları aynı şekilde yerleştirirsin. tam gün taşıma bitmedende ortadakileri bi yerleştir. hiç olmadı yeni yerler satın al. öyle bir planlama yap . hangisi daha karlı oluyorsa artık...

bende şato yerine kale yapmaya devam ediyorum önerisi olan varmı ??

• şimdiki planlama nedir ? brezilya kalesi kale ile kiraları aynı biri 6*5 iken brazilya 5*5 ile daha fazla yapılabilir .. sizin plan nedir ?
  •  Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği

benim şehrin durumu bu.neler önerirsiniz?? süper gökdelenin 210 bonus ile 1m getirisi var 12 saatlik. bu arada en fazla kişi sayısı ve getirisi süper gökdelenin 12 saatlik sözleşmelerde oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affirmative!! -- 2 Mart 2011; 17:43:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salsak

şimdiki planlama nedir ? brezilya kalesi kale ile kiraları aynı biri 6*5 iken brazilya 5*5 ile daha fazla yapılabilir .. sizin plan nedir ?

brezilya kalesini hiç görmedim ????
  • arkadaşlar geri dönüşüm istasyonu neden kalkıyor bilgisi olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affirmative!! -- 2 Mart 2011; 18:37:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Affirmative!!

arkadaşlar geri dönüşüm istasyonu neden kalkıyor bilgisi olan varmı

böyle bişe yok, sadece geri dönüşüm istasyonuna alternatif daha ucuz ve aynı bonusta bi dekor geldi ondan bahsettim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onedoo

quote:

Orijinalden alıntı: Affirmative!!

arkadaşlar geri dönüşüm istasyonu neden kalkıyor bilgisi olan varmı

böyle bişe yok, sadece geri dönüşüm istasyonuna alternatif daha ucuz ve aynı bonusta bi dekor geldi ondan bahsettim :)

Arkadaş haklı.

Onun mesajını önce senin dediğin gibi anladım fakat sonradan bakınca Geri Dönüşüm İstasyonunun 6 günü kaldığını gördüm.

6 gün sonra Geri Dönüşüm İstasyonu olmayacak.
  • en sevdiğimiz dekorladandı geri dönüşüm istasyonu ama eskiden bilmem ne .... gün kaldı demiyordu hafta ile gelen bir dekorasyon değil ki o :(

• Hepsine tıkladım römercan.

Benim anıtlara da tıklayın lütfen:

Corcovado:http://apps.facebook.com/millionairecity//?task=accelerateItem&hid=21656103&from=post&src=vir_fb_helpwonder&ref_uid=742761380&ref=nf

Dollars Bin:http://apps.facebook.com/millionairecity//?task=accelerateItem&hid=21656232&from=post&src=vir_fb_helpwonder&ref_uid=742761380&ref=nf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 3 Mart 2011; 15:54:58 >

• bu şehre ne önerirsiniz ??

• brezilya kalesi ve kalenin kiralar eşit. kale 100 m iken brezilya bunun 2.5 katı 250m . fakat 5*5 ile kaleye göre (6*5) daha az yer kapladığından daha fazla yapılabilir.

öneriler nedir şimdiden başlayalımmı yoksa sonrayamı bırakmak akıllıca olur ?
  • quote:

brezilya kalesi ve kalenin kiralar eşit. kale 100 m iken brezilya bunun 2.5 katı 250m . fakat 5*5 ile kaleye göre (6*5) daha az yer kapladığından daha fazla yapılabilir.

öneriler nedir şimdiden başlayalımmı yoksa sonrayamı bırakmak akıllıca olur ?

brezilya gökdeleni yerine 2 tane alabilirsin kale ama para sorun değil diyorsan brezilya gökdeleni al hem estetik açısından daha iyi olur
  • oyun düzlmiş oh be.ama yazık oldu 1 haftaya.1 hafta gıremedım oyuna sımdıye sehrımın tum heryerı bıtecektı neyse duzldı ya oda guzel
  • quote:

şimdiki planlama nedir ? brezilya kalesi kale ile kiraları aynı biri 6*5 iken brazilya 5*5 ile daha fazla yapılabilir .. sizin plan nedir ?

Oyundaki sorunların ortadan kalkması ve brezilya gökdeleninin gelmesiyle oyuna geri döndüm denebilir :)

Bu gece yeni bir planlama yapayım, sizlerle paylaşırım.
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.