Şimdi Ara

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
4
Favori
132.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Monaturq

Simetri takıntısı tasarımla uğraşanlarda yaygın görülen bir durum :)
    Ayrıca şehrin fotoğrafını photoshop'ta birleştirirken küçük bir kaydırma yapmışsın :)
    Bu sebeple sormuştum :) ve nacizane fikrim; simetrik olmayan arazide simetriyi yakalamaya çalışmak, seni fazlasıyla yoracak hatta sinir edecektir :) En iyisi, kaba tabirle "sal gitsin" :)

aslında evet haklısın kaydırmayı bende yeni farkettim :)
    fakat şehir öyle büyükki arazilerle artık bikaç parçada print screenleyebiliyorum :)
    simetride çok fazla takıntı boyutunda değil aslında ama çorba gibi bulduğumu ortalık yere dikmek istemiyorum
    gecekondu mahallesi gibi gelio sonra :) bu bi şehircilik oyunuysa biraz düzenli olsun istedim şehrim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onedoo -- 7 Mart 2011; 13:09:36 >

• monaturq arkadaşım sen öyle diyince merak ettim, senin içinde bi mahsuru yoksa bi caps yayınlarmısın şehrinden?

ve sanırım sende biçok brezilya gökdeleni dikmiştin geçenlerde, kaç kiracı alıyor bi bilgi verebilirmisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onedoo -- 7 Mart 2011; 13:17:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onedoo

monaturq arkadaşım sen öyle diyince merak ettim, senin içinde bi mahsuru yoksa bi caps yayınlarmısın şehrinden?

ve sanırım sende biçok brezilya gökdeleni dikmiştin geçenlerde, kaç kiracı alıyor bi bilgi verebilirmisin?

90 kiracı alıyor. Ticaretle uğraşanlar için çok iyi.

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği

• gökdelenden başlıcam en yükseğe kadar gıdecem ama sıra sıra cun lüks gokdelen bıle 55M.hem gokdelen daha küçük daha az yer kaplıyor.bankayada tam uyuyor.hem düzen olutor hemde fazla para gelıyor.ama brezilya gokdelenı gercekten süper.
  • 90 kiracı alıyor. Ticaretle uğraşanlar için çok iyi.

hmmm bayaa bi emek ve para harcadığın gayet açık, gerçekten tebrik ederim
    fakat ben bu şekilde sevmiyorum bir kale veya gökdelen vs gibi
    koyupta etrafına yüzlerce dekor koymayı,
    bana çok soğuk gelio açıkçası öyle dekorlarla doldurulan şehirler,
    ama tabiki amacın maximum gelirse hak verip saygı duymam gerek zevkine.
    benim düşüncem daha sade daha göze hoş gelen dekorlarla süslü bi şehir dizaynı,
    fazla para vermesi önemli değil, o şekilde tadını çıkarmayı seviorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onedoo -- 7 Mart 2011; 13:41:35 >
  • quote:

buda benim şehir beyler simetriye ve düzene çok önem verdim uzun uğraşlar sonucu bu halde şimdi :)
    şimdiki hedefim lüks gökdelenleri yıkıp en yüksek gökdelenler yada brezilya gökdelenleri dikip ticari geliri
    tavan yaptırmak :)

onedoo sen ticarilerden ne kadar kasıyorun 3 dk da? günlük gelırın ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ticaretçi -- 7 Mart 2011; 14:06:37 >
  • quote:

Aslında şehirdeki bu kapitalist ekonomi anlayışı ve yaşam tarzı geçici bir durum
    Tüm genişletmeleri almak için gerekliydi. Şehrin nihai görüntüsü çok çok farklı olacak
    Bungalow ve ağaçlar neyine yetmiyor ki insanların

Tabii bunu yapmadan önce birde Türk Haftası bekliyorum. Asıl seçim o zaman olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ticaretçi

quote:

buda benim şehir beyler simetriye ve düzene çok önem verdim uzun uğraşlar sonucu bu halde şimdi :)
    şimdiki hedefim lüks gökdelenleri yıkıp en yüksek gökdelenler yada brezilya gökdelenleri dikip ticari geliri

bu tabire çok gülüyorum "kasıyosun" :)

400.000 ila 430.000 arası değişebiliyo kardeş gökdelenleri kiraladığım saatlere göre,
    günlük geliride hesaplamadım net olarak bilmiorum ama 50 m falan alıyorum sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Monaturq

quote:

Aslında şehirdeki bu kapitalist ekonomi anlayışı ve yaşam tarzı geçici bir durum
    Tüm genişletmeleri almak için gerekliydi. Şehrin nihai görüntüsü çok çok farklı olacak
    Bungalow ve ağaçlar neyine yetmiyor ki insanların

Tabii bunu yapmadan önce birde Türk Haftası bekliyorum. Asıl seçim o zaman olacak.

gayet iyi anlıyorum seni kardeşim :)
    fakat işte o kadar parayı stok yapana kadar oyundan bıkabilio insan, ben 3 aya yakındır oynuyorum ve hırs yapmadığım için ilk günkü hevesim duruyo içimde, düşünsene çoğu arkadaşlar çok daha kısa sürede bıktıklarını yazdılar buraya zaman zaman...

Bu arada Türk haftasını bende bekliorum düşünsene bi olmec kafası misali nemruttaki heykellerimiz, galata kulesi, peribacası, aspendos, efes, topkapı sarayı gibi daha saymakla btiremeyeceğimiz güzelliklerimizi bo oyunda görmek şahane olacak. gerçekten bende sabırsızlıkla bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onedoo -- 7 Mart 2011; 14:35:36 >

• quote:

quote:

quote:

400.000 ila 430.000 arası değişebiliyo kardeş gökdelenleri kiraladığım saatlere göre,
    günlük geliride hesaplamadım net olarak bilmiorum ama 50 m falan alıyorum sanırım.

iyi geliyor günlükten ama ticari az.bence genısletme al.benım lıstemdekı herkes senın levelınde hemen hemen genısletmelerden sadece 10-13 tane almadıkları var cogunun... ama bu benım fıkrım tabi senın fıkrınede saygı duyarım...

• quote:

quote:

quote:

quote:

iyi geliyor günlükten ama ticari az.bence genısletme al.benım lıstemdekı herkes senın levelınde hemen hemen genısletmelerden sadece 10-13 tane almadıkları var cogunun... ama bu benım fıkrım tabi senın fıkrınede saygı duyarım...

eyvallah, her türlü fikre sonsuz saygı duyarım :)

ticariler az evet, para biriktircem şimdi en yüksek gökdelen alcam lüks gökdelenlerin yerine, böylelikle ticari geliri biraz daha artırmış olcam gökdelen başına 70 kiracıyla :)

genişletmeleride almak üzereyim zaten en alttaki genişletmedeki stoklardan anlamışsındır belki :) eli kulağında her an genişletebilirim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

eyvallah, her türlü fikre sonsuz saygı duyarım :)

ticariler az evet, para biriktircem şimdi en yüksek gökdelen alcam lüks gökdelenlerin yerine, böylelikle ticari geliri biraz daha artırmış olcam gökdelen başına 70 kiracıyla :)

genişletmeleride almak üzereyim zaten en alttaki genişletmedeki stoklardan anlamışsındır belki :) eli kulağında her an genişletebilirim :)

inş.günlük gelırın gercekten fazla.benım 20 M felan az.

• en yukardaki venedik evleri 1m den fazla verio günde, iyiki zamanında almışım onlardan 7m gibi cüzi bi fiyata tanesi. fütüristiklerdende yine 2m yada en az 1m alıorum. gökdelenler ise geliri 1mden az, oda çok önemli değil zaten ticarilere kiracı getirsin yetiyo bana :)
  • bir kalelerle veya gökdelenle dolduralım düşünürüz brezilya gökdelenini )
  • quote:

en yukardaki venedik evleri 1m den fazla verio günde, iyiki zamanında almışım onlardan 7m gibi cüzi bi fiyata tanesi. fütüristiklerdende yine 2m yada en az 1m alıorum. gökdelenler ise geliri 1mden az, oda çok önemli değil zaten ticarilere kiracı getirsin yetiyo bana :)

ticari evlerde zaten ben kiraya bakmam kiracıya bakarım.gunluk gelırı benım ıcın cok onemlı degıl.müşterisi cok olsun bana yeter.ben dekorlarada fazla önem vermem.
  • @ticaretçi: Dekor olmadığı için bence gelirin o kadar düşük. Bir de dikkat ettim 2 Banka yan yana inşaa etmişsin. Onları ayır bence. Bir ticarinin etki alanında başka bir ticari olmasın.

Ben ticarileri yıktım. 4 tane Comitium Kalıntıları ile dekore edilmiş Kale'm var ve diğer binalarla birlikte 24 saatte 80 Milon $ civarı kira gelirim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

@ticaretçi: Dekor olmadığı için bence gelirin o kadar düşük. Bir de dikkat ettim 2 Banka yan yana inşaa etmişsin. Onları ayır bence. Bir ticarinin etki alanında başka bir ticari olmasın.

Ben ticarileri yıktım. 4 tane Comitium Kalıntıları ile dekore edilmiş Kale'm var ve diğer binalarla birlikte 24 saatte 80 Milon $ civarı kira gelirim var.

benım ticari gelırım cok yuksek gunde 5 6 saat rahat hafta sonraları 9 saat takılıyorum VE COKTA guzel para kasıyorum.onun için gunluk kıralara fazla takılmıyorum.senın günlük gelırın tam olarak 80M mu?benim düşüncem aslında 8 gökdelene 1 bankaydı.ama onuda yapacam bu ticaride bi hedefım var onu gecebılırsem bole kalsın gerek yok gecemesem dedıgımı yapacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ticaretçi -- 7 Mart 2011; 22:22:06 >
  • Yaklaşık 80 Milyon $ gibi kira gelirim var. Ancak Comitium Kalıntıları olmasa o kadar olmazdı. 68 Milyon $ kadarı bu Kalelerden geliyor. Zaten tüm genişletmeleri alınca Comitium Kalıntılarını gerekli yerlere dağıtıp kalanlarını yıkacağım, daha düzgün bir şehir inşaa edeceğim. Belki ticarileri yeniden yaparım. Asıl niyetim de bu zaten. Genişletmeler bittikten sonra gelirin çok da önemi kalmıyor. Ben içinde çeşitli yapıların olduğu derli toplu bir şehir inşaa etmek istiyorum.

Benim demek istediğim sen 6-7 yerde 2 ticariyi yan yana yapmışsın. Yapmamaya hatta etki alanının içine başka ticari almamaya dikkat edersen daha çok gelir elde etmiş olursun. Bunu demek istemiştim.

Bir de sen neden XP ve Şirket Değerini gizliyorsun?
  • quote:

@ticaretçi: Dekor olmadığı için bence gelirin o kadar düşük. Bir de dikkat ettim 2 Banka yan yana inşaa etmişsin. Onları ayır bence. Bir ticarinin etki alanında başka bir ticari olmasın.

bu mantık yanlış bence, benim 10 tane yanyana stadyumum var ve hepsinin kiracısı kiracısına geliri gayet net. hiçbiri diğerinin etki alanında diye herhangi bi değerinde gelirinde azalma vs yok, neden yanyana inşaa etmeyelimki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onedoo -- 8 Mart 2011; 12:12:20 >
  • quote:

quote:

bu mantık yanlış bence, benim 10 tane yanyana stadyumum var ve hepsinin kiracısı kiracısına geliri gayet net. hiçbiri diğerinin etki alanında diye herhangi bi değerinde gelirinde azalma vs yok, neden yanyana inşaa etmeyelimki?

Yanındakinin yerinde çok kiracılı bir bina olsaydı oradan gelir elde ederdi.

İzah etmeye çalışayım.

Diyelim bir Stadyum sağdan ve soldan 2'şer olmak üzere 4 Gökdelenden gelir kazanıyor. Yan yana 2 Stadyum yapınca gelir elde ettği Gökdelen sayısı 3'e düşer.

Bunun yerine planlamayı 2 Gökdelen-1 Stadyum-2 Gökdelen-1 Stadyum-2 Gökdelen şeklinde yapınca her Stadyum için gelir elde edilen Gökdelen sayısı 4 olarak kalmış oluyor. Tabii alt taraf ve üst taraf binaları da var ama ben örnek verdiğim için onları demiyorum.

Senin planlaman bu dediğime uygun değil. Ancak ticaretçi'nin planlaması uygun.

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.