Şimdi Ara

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
4
Favori
132.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pulstar

Yaklaşık 80 Milyon $ gibi kira gelirim var. Ancak Comitium Kalıntıları olmasa o kadar olmazdı. 68 Milyon $ kadarı bu Kalelerden geliyor. Zaten tüm genişletmeleri alınca Comitium Kalıntılarını gerekli yerlere dağıtıp kalanlarını yıkacağım, daha düzgün bir şehir inşaa edeceğim. Belki ticarileri yeniden yaparım. Asıl niyetim de bu zaten. Genişletmeler bittikten sonra gelirin çok da önemi kalmıyor. Ben içinde çeşitli yapıların olduğu derli toplu bir şehir inşaa etmek istiyorum.

Benim demek istediğim sen 6-7 yerde 2 ticariyi yan yana yapmışsın. Yapmamaya hatta etki alanının içine başka ticari almamaya dikkat edersen daha çok gelir elde etmiş olursun. Bunu demek istemiştim.

Bir de sen neden XP ve Şirket Değerini gizliyorsun?

bilmem hep öyle yapıyordum alıskanlık olmus bı dahakıne gizlemem sakıncası varmı?ayrıca onedoo arkadaşa katılıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onedoo

quote:

@ticaretçi: Dekor olmadığı için bence gelirin o kadar düşük. Bir de dikkat ettim 2 Banka yan yana inşaa etmişsin. Onları ayır bence. Bir ticarinin etki alanında başka bir ticari olmasın.

bu mantık yanlış bence, benim 10 tane yanyana stadyumum var ve hepsinin kiracısı kiracısına geliri gayet net. hiçbiri diğerinin etki alanında diye herhangi bi değerinde gelirinde azalma vs yok, neden yanyana inşaa etmeyelimki?

Yanındakinin yerinde çok kiracılı bir bina olsaydı oradan gelir elde ederdi.

İzah etmeye çalışayım.

Diyelim bir Stadyum sağdan ve soldan 2'şer olmak üzere 4 Gökdelenden gelir kazanıyor. Yan yana 2 Stadyum yapınca gelir elde ettği Gökdelen sayısı 3'e düşer.

Bunun yerine planlamayı 2 Gökdelen-1 Stadyum-2 Gökdelen-1 Stadyum-2 Gökdelen şeklinde yapınca her Stadyum için gelir elde edilen Gökdelen sayısı 4 olarak kalmış oluyor. Tabii alt taraf ve üst taraf binaları da var ama ben örnek verdiğim için onları demiyorum.

Senin planlaman bu dediğime uygun değil. Ancak ticaretçi'nin planlaması uygun.

3-5 bina eksik olsun o kadarda son damlasına kadar suyunu sıkmaya gerek yok gelirin dibine vurcam die, olmasın yani sorun değil.
    yinede haklısın yazdıklarında ama ben bazılarımızın aşırı derecede abarttığını düşünüyorum... tamam bi arada güzel kaynaşıyoruz muhabbet ediyoruz eğleniyoruz ama işin matematiğini metafiziğini çıkarmış çevre mühendisi olmuş arkadaşlar mevcut burda :) o yüzden biraz abartı geliyo bana illa kuruşu kuruşuna gelir hırsıyla doldurmakta doldurmak heryeri..

• quote:

quote:

quote:

quote:

@ticaretçi: Dekor olmadığı için bence gelirin o kadar düşük. Bir de dikkat ettim 2 Banka yan yana inşaa etmişsin. Onları ayır bence. Bir ticarinin etki alanında başka bir ticari olmasın.

bu mantık yanlış bence, benim 10 tane yanyana stadyumum var ve hepsinin kiracısı kiracısına geliri gayet net. hiçbiri diğerinin etki alanında diye herhangi bi değerinde gelirinde azalma vs yok, neden yanyana inşaa etmeyelimki?

Yanındakinin yerinde çok kiracılı bir bina olsaydı oradan gelir elde ederdi.

İzah etmeye çalışayım.

Diyelim bir Stadyum sağdan ve soldan 2'şer olmak üzere 4 Gökdelenden gelir kazanıyor. Yan yana 2 Stadyum yapınca gelir elde ettği Gökdelen sayısı 3'e düşer.

Bunun yerine planlamayı 2 Gökdelen-1 Stadyum-2 Gökdelen-1 Stadyum-2 Gökdelen şeklinde yapınca her Stadyum için gelir elde edilen Gökdelen sayısı 4 olarak kalmış oluyor. Tabii alt taraf ve üst taraf binaları da var ama ben örnek verdiğim için onları demiyorum.

Senin planlaman bu dediğime uygun değil. Ancak ticaretçi'nin planlaması uygun.

3-5 bina eksik olsun o kadarda son damlasına kadar suyunu sıkmaya gerek yok gelirin dibine vurcam die, olmasın yani sorun değil.
    yinede haklısın yazdıklarında ama ben bazılarımızın aşırı derecede abarttığını düşünüyorum... tamam bi arada güzel kaynaşıyoruz muhabbet ediyoruz eğleniyoruz ama işin matematiğini metafiziğini çıkarmış çevre mühendisi olmuş arkadaşlar mevcut burda :) o yüzden biraz abartı geliyo bana illa kuruşu kuruşuna gelir hırsıyla doldurmakta doldurmak heryeri..

şu gokdelenleri bi bitirsem dırek genişletmeleri alacam para bırıktırıp.10 tane kaldı apartman onlarıda yıkıp gökdelen yaptım mı tmm.

•  Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affirmative!!

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği

bu sehre ne dersınız
  • quote:

quote:

bu sehre ne dersınız

senin kalelerin 3 4 tane degılmıydı ya?
  •  Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği

buda benim şehrimin son hali sadece alt tarafta 21 tane gökdelen var inşaat halınde.baska bos yerim kalmadı şimdi dekorları alıcam boşluk yerlere ondan sonra para biriktirecem genişletmeleri alacam.sonunda bitti bugun inşaatın 10.günüydü 10 günde tamaladım...yorumu olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ticaretçi -- 8 Mart 2011; 22:17:43 >
  • 3 dk ya ne veriyodu senin bankalar?
  • bu arada hayırlı olsun hindistan haftası başladı :)
  • hemen bi göz gezdirdim şöyle bi alıcı gözle fakat pekte para vermeye değer bi dekor ev vs yok gibi geldi bana.. 5x1 kapladığı alanla baharatçı gayet ilginç bi dekor :) çeşitlik olsun diye konulabilir biçok öge ama elle tutulur bi değeri yok hindistan haftası öğelerinin..
  • hindistan haftasını pek beğenmedim
  • evet hindistan haftasında güzel seyler yok sadece ticari var bi tane 100M kişi başı 120$ veriyo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monaturq

quote:

monaturq arkadaşım sen öyle diyince merak ettim, senin içinde bi mahsuru yoksa bi caps yayınlarmısın şehrinden?

ve sanırım sende biçok brezilya gökdeleni dikmiştin geçenlerde, kaç kiracı alıyor bi bilgi verebilirmisin?

90 kiracı alıyor. Ticaretle uğraşanlar için çok iyi.

senin günlük gelırın ne kadar monaturg

• quote:

Orijinalden alıntı: ticaretçi

quote:

quote:

monaturq arkadaşım sen öyle diyince merak ettim, senin içinde bi mahsuru yoksa bi caps yayınlarmısın şehrinden?

ve sanırım sende biçok brezilya gökdeleni dikmiştin geçenlerde, kaç kiracı alıyor bi bilgi verebilirmisin?

Günde 1 veya 2 defa 4 saatliğine, 1 defa da 12 saatliğine kiraya veriyorum. Sanırım 750 - 1000 M arası geliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Günde 1 veya 2 defa 4 saatliğine, 1 defa da 12 saatliğine kiraya veriyorum. Sanırım 750 - 1000 M arası geliyor.

baya baya yuksek sen nasıl becerdın böyle yapmayıne zamandır oynuyosun sen bu oyunu?

• Anıtların Hepsini Yapayım dedim Görüntü Açısından Yardımlarınızı Bekliyorum Şimdiden Teşekkürler...

Atomiyum:http://apps.facebook.com/millionairecity//?task=accelerateItem&hid=121828441&from=post&src=vir_fb_helpwonder&ref_uid=824294039&ref=nf
    Cindy Heykeli:http://apps.facebook.com/millionairecity//?task=accelerateItem&hid=121828439&from=post&src=vir_fb_helpwonder&ref_uid=824294039&ref=nf
    Stonehenge:http://apps.facebook.com/millionairecity//?task=accelerateItem&hid=121828437&from=post&src=vir_fb_helpwonder&ref_uid=824294039&ref=nf
    Chichen Itza:http://apps.facebook.com/millionairecity//?task=accelerateItem&hid=121828417&from=post&src=vir_fb_helpwonder&ref_uid=824294039&ref=nf
    Eyfel Kulesi:http://apps.facebook.com/millionairecity//?task=accelerateItem&hid=121828414&from=post&src=vir_fb_helpwonder&ref_uid=824294039&ref=nf
    Corcovado:http://apps.facebook.com/millionairecity//?task=accelerateItem&hid=121828390&from=post&src=vir_fb_helpwonder&ref_uid=824294039&ref=nf
    Özgürlük Anıtı:http://apps.facebook.com/millionairecity//?task=accelerateItem&hid=121828305&from=post&src=vir_fb_helpwonder&ref_uid=824294039&ref=nf
    Tac Mahal:http://apps.facebook.com/millionairecity//?task=accelerateItem&hid=121844979&from=post&src=vir_fb_helpwonder&ref_uid=824294039&ref=nf
    Kale:http://apps.facebook.com/millionairecity//?task=accelerateItem&hid=121844981&from=post&src=vir_fb_helpwonder&ref_uid=824294039&ref=nf

Bu arada tarihi evi güzelleştirme diye bir görev geldi onla 10 altın kazandım hiç uğraşmadan :D ve kalıntılarım bitti kalıntılar ve geri dönüşüm kutusu olmadan %1000 bile çok zor gözüküyor.Tam gün taşıma alıp biraz daha iyileştirmeye çalışcam. 4 sıra = 2 kale için felsefesi ile sıkıştırcam kaleleri birbirine

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

baya baya yuksek sen nasıl becerdın böyle yapmayıne zamandır oynuyosun sen bu oyunu?

Şimdi baktım da geçmiş bilgilere, Eylül'den beri oynuyormuşum :)
    Oyunda çok fazla vakit geçiriyordum başladığımda. Günde 8-12 saat. Bol bol zamanım vardı o aralar :) Dolayısıyla pizzacı çiçekçi falan ticarete çok önem vermiştim.
    Apartmanlar favori binalarımdı. Level geçtikçe hastane ve bankalar yaptım. Ticarilerden her 3 dakikada 500.000 alıyordum yanlış hatırlamıyorsam. Sonra apartmanları gökdelenlerle değiştirdim. Level 65 olunca ilk kaleyi yaptım. Kirasını gördükten sonra, bir gece şehirdeki herşeyi yıktım. Ticarilere sürekli tıklamak, sürekli oyunda olmak can sıkmaya başlamıştı. herşeyi yıktığımda 1 kale 3 şato vardı. Kira aldıkça zafer takı yaptım kalenin etrafına. Sonra 2. kale, 3. kale derken hertaraf kale oldu. Sonra patladı gitti zaten

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdi baktım da geçmiş bilgilere, Eylül'den beri oynuyormuşum :)
    Oyunda çok fazla vakit geçiriyordum başladığımda. Günde 8-12 saat. Bol bol zamanım vardı o aralar :) Dolayısıyla pizzacı çiçekçi falan ticarete çok önem vermiştim.
    Apartmanlar favori binalarımdı. Level geçtikçe hastane ve bankalar yaptım. Ticarilerden her 3 dakikada 500.000 alıyordum yanlış hatırlamıyorsam. Sonra apartmanları gökdelenlerle değiştirdim. Level 65 olunca ilk kaleyi yaptım. Kirasını gördükten sonra, bir gece şehirdeki herşeyi yıktım. Ticarilere sürekli tıklamak, sürekli oyunda olmak can sıkmaya başlamıştı. herşeyi yıktığımda 1 kale 3 şato vardı. Kira aldıkça zafer takı yaptım kalenin etrafına. Sonra 2. kale, 3. kale derken hertaraf kale oldu. Sonra patladı gitti zaten

şimdi cok ıyı gıdıyorsun.bende gunde 100M den fazla rahat kasıyorum 100M i geciyo yanı.sence iyimi gidiyorum...

• Bence çok iyi. Sen ticaretle uğraşıyorsun. Eğer oyunda daha az vakit geçirmeyi düşünürsen yavaş yavaş brezilya gökdelenlerini yapmaya başlayıp ticari binaların yerine de aynı etki alanına sahip dekorlar yapabilirsin. Çünkü eninde sonunda sıkılacaksın oyunda geçen zamandan. Ben günde 2-3 defa giriyorum. kiraları topluyorum, yeniden kiraya veriyorum o kadar. Toplamda gün içinde oyuna harcadığım zaman 30 dakikayı geçmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monaturq -- 9 Mart 2011; 19:17:24 >
  • quote:

Bence çok iyi. Sen ticaretle uğraşıyorsun. Eğer oyunda daha az vakit geçirmeyi düşünürsen yavaş yavaş brezilya gökdelenlerini yapmaya başlayıp ticari binaların yerine de aynı etki alanına sahip dekorlar yapabilirsin. Çünkü eninde sonunda sıkılacaksın oyunda geçen zamandan. Ben günde 2-3 defa giriyorum. kiraları topluyorum, yeniden kiraya veriyorum o kadar. Toplamda gün içinde oyuna harcadığım zaman 30 dakikayı geçmiyor.

bende boyle aralıklarla kıraya verecemde gokdelen cok onun ıcın veremıyorum.toplu olsa had ıneysede.suanlık bende bi sıkıntı yok cok zevk alıyorum oyundan ben gunde 4 5 bazen 6 saat takılıyorum.hafta sonra 8 10 saat takılıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.