Şimdi Ara

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
4
Favori
132.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği

yeni genişletme aldım 300M'e...bi dahaki 360M onu bakalım ne zmn alcaz...bu arada kımse konusmuyor?yoğunlar herhalde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ticaretçi

bu yardım linki nasıl konuluyor?

duvarında paylaşıosun ya yardım iste diyipte, işte o paylaştığın yerde (xxxxxxx'ye yardım et) yazan yere sağ tıkla bağlantı konumunu veya linki kopyala de buraya yapıştır.
  • özel mesaj geldi. yardım etmek için linke tıkladıktan sonra illaki "yardım et ve oyunu oyna" ya tıklayıp oyunu açmaya gerek varmı diye. daha öncede yazmıştım , bilmeyenler için tekrar yazıyorum, YARDIM LİNKİNE TIKLADIKTAN SONRA "YARDIM ET VE OYUNU OYNA" YA TIKLAMAK GEREKMEZ. LİNKE TIKLADIĞINIZ ZAMAN YARDIM ETMİŞ OLUYORSUNUZ ZATEN. O SADECE OYUNU AÇMAYA YARIYOR.

evet arkadaşlar en az 3 kere tıklanması lazım. sayfayı açın . ekran gözükünce kapatın gitsin :) (5 saniye)

http://apps.facebook.com/millionairecity//?task=accelerateItem&hid=171482477&from=post&src=vir_fb_helpwonder&ref_uid=1670130064&ref=nf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsak -- 13 Mart 2011; 12:11:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: salsak

özel mesaj geldi. yardım etmek için linke tıkladıktan sonra illaki "yardım et ve oyunu oyna" ya tıklayıp oyunu açmaya gerek varmı diye. daha öncede yazmıştım , bilmeyenler için tekrar yazıyorum, YARDIM LİNKİNE TIKLADIKTAN SONRA "YARDIM ET VE OYUNU OYNA" YA TIKLAMAK GEREKMEZ. LİNKE TIKLADIĞINIZ ZAMAN YARDIM ETMİŞ OLUYORSUNUZ ZATEN. O SADECE OYUNU AÇMAYA YARIYOR.

evet arkadaşlar en az 3 kere tıklanması lazım. sayfayı açın . ekran gözükünce kapatın gitsin :) (5 saniye)

http://apps.facebook.com/millionairecity//?task=accelerateItem&hid=171482477&from=post&src=vir_fb_helpwonder&ref_uid=1670130064&ref=nf

Ettim.Bu şehre neler önerirsiniz.

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği

• @@@ MYusufErkus @@@

Dekorları sadece 1 bina üzerinde yoğunlaştırmışsın. bu kötü oluyor. yer sıkıntısı çekiliyor ve bazı yerler boşa gidiyor. doldursan bi işe yaramıyor. sendede var baya boş arazi.
    henüz görevden gelen altınlar artmışken bunu değerlendir bence. yap görevlerini altınları al. sonra "tam gün taşıma" ile şehri bi elden geçir. dekor en az 2 farklı binaya +% versin. (altınları tam gün taşıma harici bir şeyde kullanmak kötü oluyor )
  • quote:

http://apps.facebook.com/millionairecity//?task=accelerateItem&hid=251080871&from=post&src=vir_fb_helpwonder&ref_uid=1166330984&ref=nf

denemek için bi tıklarmısınız?

tıkladım

bana tıklayanlara teşekkürler... sayenizden tahminimden erken bitti

• arkadaşlar bişi sorucam...bu kıraları toplarken bazılarında sarı bazılarında mavi ışıklar cıkıyoy ya onlar ne oluyor faydası varmı.yoksa öylesinemi bılen varmı?
  • arkadaşlar şehrimizin resmini bilgisayara nasıl yükliyecez bi yardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: salsak

@@@ MYusufErkus @@@

Dekorları sadece 1 bina üzerinde yoğunlaştırmışsın. bu kötü oluyor. yer sıkıntısı çekiliyor ve bazı yerler boşa gidiyor. doldursan bi işe yaramıyor. sendede var baya boş arazi.
    henüz görevden gelen altınlar artmışken bunu değerlendir bence. yap görevlerini altınları al. sonra "tam gün taşıma" ile şehri bi elden geçir. dekor en az 2 farklı binaya +% versin. (altınları tam gün taşıma harici bir şeyde kullanmak kötü oluyor )

Aslında senin dediğin gibi az dekorlu yapmayı düşünüyorum.Büyük genişletmelere 2,küçük genişletmelere 1 kale yapmayı düşünüyorum.Tam gün taşımayı şu an için düşünmüyorum.Para biriktirmeliyim.

•  Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği

lüks gökdelenleri yıkıp yerine en yüksek gökdelenleri dikmeye başladım, gökdelen başına 20 şer kiracı artışıyla stadyumların gelirini artırmayı amaçlıyorum, sonraki aşamadada niyetim aşağıdaki genişletmeleri alıp bi sıra daha ticari dizmek en yüksek gökdelenlerin altına..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onedoo -- 15 Mart 2011; 12:22:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onedoo

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği

lüks gökdelenleri yıkıp yerine en yüksek gökdelenleri dikmeye başladım, gökdelen başına 20 şer kiracı artışıyla stadyumların gelirini artırmayı amaçlıyorum, sonraki aşamadada niyetim aşağıdaki genişletmeleri alıp bi sıra daha ticari dizmek en yüksek gökdelenlerin altına..

senin kiralara gıderın ne kadar?

• arkadaşlar bişi dikkatımı cekti.biz sayfa olarak 46 da felan değilmiydik ya?yoksa bendemı yanlıs gosterıyo...
  • quote:

arkadaşlar bişi dikkatımı cekti.biz sayfa olarak 46 da felan değilmiydik ya?yoksa bendemı yanlıs gosterıyo...

senin kiralara giderin derken? tam anlamadım kiralardan gelirin demek istediysen günlük 50 m üzerinde ama gideri hesaplamadım hiç açıkçası..

ayrıca sayfa sayısında azalma oldu evet benimde dikkatimi çekti.. sanırım gereksiz, fazla post'ları temizlemişler bana öyle geliyo.. bu yine iyi geçen bi ara 78 falandı sayfa sayısı :))
  • quote:

quote:

arkadaşlar bişi dikkatımı cekti.biz sayfa olarak 46 da felan değilmiydik ya?yoksa bendemı yanlıs gosterıyo...

senin kiralara giderin derken? tam anlamadım kiralardan gelirin demek istediysen günlük 50 m üzerinde ama gideri hesaplamadım hiç açıkçası..

ayrıca sayfa sayısında azalma oldu evet benimde dikkatimi çekti.. sanırım gereksiz, fazla post'ları temizlemişler bana öyle geliyo.. bu yine iyi geçen bi ara 78 falandı sayfa sayısı :))

günlük gelırını soylemıstın zaten onu bılıyom gıderını sordum ben.benımkınde 1 M gecıyo kıraya vermek.

• quote:

quote:

quote:

günlük gelırını soylemıstın zaten onu bılıyom gıderını sordum ben.benımkınde 1 M gecıyo kıraya vermek.

valla hiç bakmadım kardeş açıkçası gider umrumda olmuyo pek :)

en yüksek gökdelenim için yardım edermisiniz

http://apps.facebook.com/millionairecity//?task=accelerateItem&hid=171488025&from=post&src=vir_fb_helpwonder&ref_uid=609478481&ref=nf

• ardadaşlar ben şehrimin resmini çekmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum biriniz bana yardımcı olursa çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vmpryasn

ardadaşlar ben şehrimin resmini çekmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum biriniz bana yardımcı olursa çok sevinirim

KLAVYEDE (print screen SysRy) tusu var senınkınde kısa olarak yazbılır bılmıyorum ona tıkla resmı çekmiş olursun sonra painte gır ctrl+v yap yapıştır masaüstüne kaydet.
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.