Bildirim
Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği (11. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çok çalışarak falan triplerine gireyimmi -
quote:
Orijinalden alıntı: Rey Leon
çok çalışarak falan triplerine gireyimmi
sen taktiği söyle -
quote:
Orijinalden alıntı: Metallica!_
quote:
çok çalışarak falan triplerine gireyimmi
sen taktiği söyle
bi taktik sergilemedim ilk başladığımda zamanım vardı 3 dk ıcın verıodum kıraya son 2 haftadır doru durust bakamadım ıcın yatırım yapıyorum en ıyı olay 3 dk dır zamanınız varsa kral olursunuz sımdı zamanım yok hep 18 saatlık kiraya verıyorum
-
-
-
hocam 3 dakka yapıncada para gelmiyo 3 gün yapıyorum ondan -
quote:
Orijinalden alıntı: BERK*
hocam 3 dakka yapıncada para gelmiyo 3 gün yapıyorum ondan
hesaba vurallımmı 3 gunde ne kadar kazanıyorsun 3 dk yaparsan ne kadar kazanıyorsun :) -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BERK*
hocam 3 dakka yapıncada para gelmiyo 3 gün yapıyorum ondan
hesaba vurallımmı 3 gunde ne kadar kazanıyorsun 3 dk yaparsan ne kadar kazanıyorsun :)
hocam bunu hiç hesaba katmamıştım sırf bungelowlardan her 3 dakkada 6 000 30 kere yapsam 357000 hesapladım şimdi sözleşmleri iptal edip 3 dkka yapıcam saol -
-
-
Ben dün gece keşfetmiştim 3 dakikalık sözleşmeleri. Eve geldikten sonra da devam ettim, hatta devam ediyorum.
Genişletme yapana kadar da devam edeceğim gibi görünüyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Pulstar
Ben dün gece keşfetmiştim 3 dakikalık sözleşmeleri. Eve geldikten sonra da devam ettim, hatta devam ediyorum.
Genişletme yapana kadar da devam edeceğim gibi görünüyor.
yapabildiğiniz kadar yapın çok iş görür benım zamanım olsa bende yaparım ama yok 2 haftadır hep 18 saat verıyorum -
Bende deniyeyim şu işi bu gün. 21:00 gibi kiralar biticek 3 dakikalık yaparım. -
Danışmanımı geçtim sonunda!Dersler vardı giremedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: MYusufErkus
Danışmanımı geçtim sonunda!Dersler vardı giremedim.
Nasıl yani görevlerin hepsi bitti mi ? Yoksa sıralamada mı geçtin ayrıca ne dersleri ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Metallica!_
quote:
Orijinalden alıntı: MYusufErkus
Danışmanımı geçtim sonunda!Dersler vardı giremedim.
Nasıl yani görevlerin hepsi bitti mi ? Yoksa sıralamada mı geçtin ayrıca ne dersleri ?
Yok 100 M yi geçtim.Sıra Sheik`te.Geçmesi uzun sürecek. -
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X