Bildirim
Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği (13. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gruba benide eklerseniz sevinirim. Birde bu M-City'nin Lüks Kulübüne 3 tane farklı mail adresi yazdım ama bir türlü onay maili gelmedi -
quote:
Orijinalden alıntı: Üstad-ı Angora
Gruba benide eklerseniz sevinirim. Birde bu M-City'nin Lüks Kulübüne 3 tane farklı mail adresi yazdım ama bir türlü onay maili gelmedi
Tekrar gönderebiliyorsun. Ekliyorum -
Göndere göndere adres kalmadı Farklı uzantılarda maillere gönderdim hiçbirine gelmedi
Teşekkürler -
Arkadaşlar birde görev ağırıklı mı oynuyosunuz, yoksa kira getirisi ağırlıklı mı ? -
quote:
Arkadaşlar birde görev ağırıklı mı oynuyosunuz, yoksa kira getirisi ağırlıklı mı ?
Eskiden herikisineydi şimdi kiralar artık görevler öyle kolay değil adam bana 900M şirket değeri yap dedi. -
O zaman kolay görevleri yapıp, bende kira getirisine başlayım -
-
-
tam 3dk taktiğini uygulayım dedim elektrikler gitti şansa bak :@ -
quote:
tam 3dk taktiğini uygulayım dedim elektrikler gitti şansa bak :@
Geçmiş olsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: Metallica!_
quote:
Geçmiş olsun
Hangi ödülleri aldınız.Ben sadece antik uçağı alabildim.Ama kulaklığı,valizi ve kemeri buldummu özel genel merkez,lüks genel merkez ve zeplin benimdir. -
quote:
quote:
Geçmiş olsun
Teşekkürler. Geldi sonunda -
Kiracılar yokluğumu fırsat bilip kaçmışlar ödeme yapmadan
@ MYusufErkus
Bende antik uçağı ve özel genel merkezi aldım. -
Görevler çok saçmalaşmaya başladı.
Mesela:
- "Bir Rock Yıldızından 200 kira toplayın" diyor. Karşılığında da 90.000$ verecek. Yani 200 defa 2 saatlik kira sözleşmesi yapmam gerek. Yani yaklaşık 16,5 gün boyunca bununla uğraşmalıyım. Onun yerine 3'er dakikalık anlaşmalarla uğraşırım daha iyi.
- 10.000.000$ toplayıp kendimi zengin hissedecekmişim. Karşılığı da 60.000$ mış. Bana 60.000$ verecek diye o kadar parayı yatırım yapmadan kasada tutacağım. Resmini yukarıya eklediğim 18 ev ve 4 tane dükkandan 3 dakikada yaklaşık 40.000$ kazanıyorum zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 6 Aralık 2010; 19:54:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Pulstar
Görevler çok saçmalaşmaya başladı.
Mesela:
- "Bir Rock Yıldızından 200 kira toplayın" diyor. Karşılığında da 90.000$ verecek. Yani 200 defa 2 saatlik kira sözleşmesi yapmam gerek. Yani yaklaşık 16,5 gün boyunca bununla uğraşmalıyım. Onun yerine 3'er dakikalık anlaşmalarla uğraşırım daha iyi.
- 10.000.000$ toplayıp kendimi zengin hissedecekmişim. Karşılığı da 60.000$ mış. Bana 60.000$ verecek diye o kadar parayı yatırım yapmadan kasada tutacağım. Resmini yukarıya eklediğim 18 ev ve 4 tane dükkandan 3 dakikada yaklaşık 40.000$ kazanıyorum zaten.
Haklısın 1-5 milyon dolar felan verse hadi neyse.60.000 $ için hiç uğraşamayız.
-
Ben antik uçakta bir hava yolu yemeği kaldı 2 gündür bulamıyorum
Özel genel merkez yaptım. 1 günde 2 koleksiyondanda 1 parça yoktu 2.gün tamamladım özel genel merkezi 3.gün boş 4. gün boş bu gün ne olacak bakalım -
quote:
Özel genel merkez yaptım. 1 günde 2 koleksiyondanda 1 parça yoktu 2.gün tamamladım özel genel merkezi 3.gün boş 4. gün boş bu gün ne olacak bakalım
Özeli yapmışsın.Tekrar özel genel merkez diyorsun? -
quote:
Orijinalden alıntı: MYusufErkus
quote:
Özel genel merkez yaptım. 1 günde 2 koleksiyondanda 1 parça yoktu 2.gün tamamladım özel genel merkezi 3.gün boş 4. gün boş bu gün ne olacak bakalım
Özeli yapmışsın.Tekrar özel genel merkez diyorsun?
Ne dediğinden hiçbirşey anlamadım özel genel merkez koleksiyonunu bitirdim sadece.
-
Son binamıda inşa ediyorum. Artık yerim kalmadı. Yeni alan açmak lazım Evlerin yanındaki dekorasyon eşyalarım az mı sizce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üstad-ı Angora -- 6 Aralık 2010; 20:36:46 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X