Şimdi Ara

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.387
Cevap
4
Favori
132.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Metallica!_

Kiraları topladım ve 12 saatlik imzaladım.Şuan 7M Nakit var. 3,5 M kazandım şuan galiba. Görüşürüz yatacağım iyi oyunlar arkadaşlar

Görüşürüz iyi geceler
  • Genişlemeyi yaptın mı?

Yaptıysan nereden yaptın?
  • Sonunda yaptım. Benim için bir kare bile kazanç demek olduğu için en alt bölümü açtım
  • İlk genişletmeden sonra diğer tüm genişletmelerin fiyatları 6.000.000 oldu. Demek ki her genişletmede fiyatlar artıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üstad-ı Angora

İlk genişletmeden sonra diğer tüm genişletmelerin fiyatları 6.000.000 oldu. Demek ki her genişletmede fiyatlar artıyo

Hımm... Bu iyi bir haber değil.

Daha 3.700.000$ para var. Yeni alanda bol Bungalow yapabilirim.
  • Bende çift sıra lüks apartman yapıp, ortalarına bir sıra çam ağacı dikmeyi düşünüyorum. Yeni alana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üstad-ı Angora -- 6 Aralık 2010; 23:37:33 >
  • quote:

Bende çift sıra lüks apartman yapıp, ortalarına bir sıra çam ağacı dikmeyi düşünüyorum. Yeni alana

Pahalı ve geri dönüşü uzun sürer. Bungalow daha iyi gibi geldi bana. Para yaptıktan sonra yıkıp aprtmana falan çevirebilirim.

Hatta Bungalow, Kioko ve Lüks Bungalow da yapabilirim.
  • Bungalowların getirisiyle para biriktirmekte zor gibi ama yinede işe yarayabilir belki denemek lazım
  • Sadece Bungalow değil. Kioko Evi ve Lüks Bungalow da yapacağım. 2 adet de dükkan koyacağım.

Yanlış hatırlamıyorsam Bungalow 3 dakikada 300 küsür dolar kira getiriyordu.
  • Bende şu an 4 tane lüks bungalow var ve yıkıp yerine çam ağacı diksem, diğer evlere vereceği bonus bile daha fazla gelir getirir diye düşünüyorum.
  • İlk genişlememi yaptım. Şimdi 30 dakikalık kiraya verdim. Biraz dinleneyim. Bu gece çok iş var.
  • Hadi hayırlı olsun 3 dakikada bir kiraya vermek insanı gerçekten yoruyor. Birde üstüne network busy hatası insanı çileden çıkartıyor.
  • Herkese hayırlı geceler.Bugünlük bu kadar yeter.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rks028

Ben ne yapabilirim Öneri varmı acaba :)

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği

Hocam sen ne yaptın. Gelişip sonra herşeyi sildin mi

Aynen Herşeyi sildim yeniden yapılandırmaya gidiyorum 300lük ve 600$'lık evler dikmeye başladım ama çok yavaş ilerliyorum Hepsini bir anda silmekle büyük hata yaptım farkındayım. :( Ama birkaç binadaha dikersem baya kazanmaya başlarım diye düşünüyorum. Bu arada resimdeki gördüğünüz geri dönüşüm kutuları çamdan daha iyi sanırım. Birde illa mağaza açmak zorundamıyız pek getirisi yok kısa vadede 3-5 getirisi varda sürekli başında bekleyemeyiz o yüzden dükkan,fırın,dönerci vb şeyle uğraşmayayım diyorum.

• sorularınız varsa özelden yazın ben cevaplarım ve evet her genişlemede fiyatlar artıyor heleki mesela 4 genısletme sağ sol ust alt 4 taneyı aldın sora atıyorum 4000 se 10 000 oluyor ben suanda devamlı genısletme alıyorum en son aldığım genısletme 72 000 000 olması lazım buda yenı alacağım genişletme resima bakınız...)

• quote:

Orijinalden alıntı: Rey Leon

sorularınız varsa özelden yazın ben cevaplarım ve evet her genişlemede fiyatlar artıyor heleki mesela 4 genısletme sağ sol ust alt 4 taneyı aldın sora atıyorum 4000 se 10 000 oluyor ben suanda devamlı genısletme alıyorum en son aldığım genısletme 72 000 000 olması lazım buda yenı alacağım genişletme resima bakınız...)

Ben 32 seviyeyim şirket değerim 116 M.İyimi?
  • quote:

quote:

quote:

Ben ne yapabilirim Öneri varmı acaba :)

Hocam sen ne yaptın. Gelişip sonra herşeyi sildin mi

Aynen Herşeyi sildim yeniden yapılandırmaya gidiyorum 300lük ve 600$'lık evler dikmeye başladım ama çok yavaş ilerliyorum Hepsini bir anda silmekle büyük hata yaptım farkındayım. :( Ama birkaç binadaha dikersem baya kazanmaya başlarım diye düşünüyorum. Bu arada resimdeki gördüğünüz geri dönüşüm kutuları çamdan daha iyi sanırım. Birde illa mağaza açmak zorundamıyız pek getirisi yok kısa vadede 3-5 getirisi varda sürekli başında bekleyemeyiz o yüzden dükkan,fırın,dönerci vb şeyle uğraşmayayım diyorum.

Hepsini birden silmen biraz zorlaştırır ama dediğin gibi 2-3 bina daha yaparsan rahatlarsın. Geri dönüşüm kutusu çama göre çok pahalı olduğu için, şimdilik çamla idare ediyorum Mağazlarda belli bizamandan sonra artık getirisi olmuyo gibi. Bende silip yerine bina kurmayı düşünüyorum ilerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rey Leon

sorularınız varsa özelden yazın ben cevaplarım ve evet her genişlemede fiyatlar artıyor heleki mesela 4 genısletme sağ sol ust alt 4 taneyı aldın sora atıyorum 4000 se 10 000 oluyor ben suanda devamlı genısletme alıyorum en son aldığım genısletme 72 000 000 olması lazım buda yenı alacağım genişletme resima bakınız...)

Nakitle al 84.000.000 Oyuna kredi sistemi falan gelse bari

• Kiraları topluyorum.
  • Kiraları topladım kazanç : 3m 10 m oldu nakit param 9m ye paris şehir evi diktim 52mden 43 m ye düştü şirket değerim. 7 saat sonra tekrar 50m üzerine atacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 7 Aralık 2010; 12:37:20 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.