Şimdi Ara

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
4
Favori
132.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bana göre 3 ve 30 dakikalık en iyi getiri "Tarihi Ev (2,380-8,364)" 12 ve 18 saatlik en iyi getiri "Ekolojik Ev (51,000-66,000)" Ben 12 ve 18 saatlik ekolojik eve ağırlık vermeye başlıyorum. Kısa vadeli oyuna bakmam zor oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üstad-ı Angora

Arkadaşlar, bana göre 3 ve 30 dakikalık en iyi getiri "Tarihi Ev (2,380-8,364)" 12 ve 18 saatlik en iyi getiri "Ekolojik Ev (51,000-66,000)" Ben 12 ve 18 saatlik ekolojik eve ağırlık vermeye başlıyorum. Kısa vadeli oyuna bakmam zor oluyor.

Levelin yetiyorsa villa daha iyidir ekolojik evden.Fazla para farkıda yok. Birde mesajları neden parça parça atıyorsun ki.Hayırlı olsuna ekleseydin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 7 Aralık 2010; 12:48:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metallica!_

quote:

Arkadaşlar, bana göre 3 ve 30 dakikalık en iyi getiri "Tarihi Ev (2,380-8,364)" 12 ve 18 saatlik en iyi getiri "Ekolojik Ev (51,000-66,000)" Ben 12 ve 18 saatlik ekolojik eve ağırlık vermeye başlıyorum. Kısa vadeli oyuna bakmam zor oluyor.

Levelin yetiyorsa villa daha iyidir ekolojik evden.Fazla para farkıda yok. Birde mesajları neden parça parça atıyorsun ki.Hayırlı olsuna ekleseydin

Aslında ilk önce tarihi ev ve ekolojik ev mesajını yazmak için pencere açtım. Kira getirisi tablosundan kiralara tek tek bakıp yazarken senin msjını gördüm. Hayırlı olsun deyim sonrada diğer mesajıma devam ediyim diye öyle yapmıştım ama yanlış oldu heralde

• Olaya bakın 500,000 için yapacaklarıma gerçi bu görev 100 gün sürer.

Sheik Oilfinger puro içmeyi seven ünlü bir milyonerdir. Bu görevde şirket değerini 900 Milyon $ üzerine çıkartın ve Sheik Oilfinger'a kimin en zengin olduğunu gösterin!

Altınlarınız kaç benim 8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 7 Aralık 2010; 12:57:13 >
  • Görevler belli bi zamandan sonra çok zorlaşıyor ve az getirisi oluyor. Bakmıyorum artık görevlere Benimde 8 altınım var.
  • Benim çıkmam lazım görüşürüz arkadaşlar iyi oyunlar hiç işiniz yok sizin galiba 7/24 pcdesiniz
  • Görüşürüz. Bende çıkıyorum şimdi
  • Benim hiç altınım yok. Önceden bol bol harcadım; şimdi ise nasıl kazanacağımı düşünüyorum.

Bir önceki sayfada söylediğim Bungalow, Keiko Evi ve Lüks Bungalow inşaatı fantezi çıktı. Çok yorduğundan bir süre sonra hepsini (42 tane Bungalow) yıktım.

Yani arsaya; Uyum Evleri, Lüks Apartmanlar, Villalar ve 2 Mağaza inşaa edeceğim.

Arsalar alındı. İnşaata başladık bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 7 Aralık 2010; 13:20:17 >
  • Paris şehir evi ve eyfel kulesi inşaata çoktan başladık bile.

ALİAĞAOĞLU MY CİTY YAPTIM OLACAK!
  • Evet. Bende geldim Ouun halen yükleniyor aşamasında Açılıyor mu sizde
  • quote:

Evet. Bende geldim Ouun halen yükleniyor aşamasında Açılıyor mu sizde

Bende sorunsuz. oyun çok çakal ya! Koleksiyonların 4. parçası 45 altına alınıyor ama sen satmaya kalkınca 5bine satıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metallica!_

quote:

Evet. Bende geldim Ouun halen yükleniyor aşamasında Açılıyor mu sizde

Bende sorunsuz. oyun çok çakal ya! Koleksiyonların 4. parçası 45 altına alınıyor ama sen satmaya kalkınca 5bine satıyorsun

Girdim sonunda Serbest ekonomi piyasası

• Hesapladımda her gün 3.200 M kazansam bir haftada 22.400 M ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYusufErkus

quote:

Orijinalden alıntı: Rey Leon

sorularınız varsa özelden yazın ben cevaplarım ve evet her genişlemede fiyatlar artıyor heleki mesela 4 genısletme sağ sol ust alt 4 taneyı aldın sora atıyorum 4000 se 10 000 oluyor ben suanda devamlı genısletme alıyorum en son aldığım genısletme 72 000 000 olması lazım buda yenı alacağım genişletme resima bakınız...)

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği

Ben 32 seviyeyim şirket değerim 116 M.İyimi?

genişletme alıyorsan iyi ben suanda genısletme almasaydım 400 000 000 idi şirket değeri o benden önde olan kısıler 6 genısletme eksık benden ben uzun vadede onları farkla geçıcem kısacası 3 dakika ve 30 dakika kiraya vermek cok kazandırır unutmayın arkadaşlar.. 30 dakıka her evde cok kazandırmıyor evıne göre deısır

• Bu 3 dakika olayıda sıkıyo genelde. Birde network busy hatası veriyo tam kiraları toplarken. Sayfayı yeniden açmakta 3 dakika sürüyo. Deli oluyorum
  • 3 dakika olayı bana uymaz bir haftada 22 M kazanırım keyfime bakarım daha yükselecek zaten günlük gelirim
  • @Metallica!_
    Kaç saatlik kiraya veriyosun ve hangi evlerinden daha çok kazanıyosun ?
  • quote:

@Metallica!_
    Kaç saatlik kiraya veriyosun ve hangi evlerinden daha çok kazanıyosun ?

12ye çok az zamanlar veriyorum 1 gün hostesler tercihim en çok Lüks Villa 295bin +%262
  • Oyunda sorun mu var 10 dakika içinde en az 5 kere hata aldım.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.