Şimdi Ara

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
4
Favori
132.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Üstad-ı Angora

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği

Son binamıda inşa ediyorum. Artık yerim kalmadı. Yeni alan açmak lazım Evlerin yanındaki dekorasyon eşyalarım az mı sizce

Dekarasyon az ama ilk genişletmede benimde öyle yani ilk genişletmede dekorasyon az olsun ne de olsa şehir merkezi dağlara böyle zenginler oturmuş gibi olsun

Ben görüyorum sen görmüyorsun daha yer var bunglowları yık uyum evi veya apartman felan yap

• Şu holywoodcityde güzelmiş ama 2 oyunu birden oynayamam.
  • Bungalowları yıksam 2x2'lik yere ne koyabilirim ki ? Yoludamı sil diyosun sen
  • Altın heykelin yanındaki lüks dubleks olucak onun altındaki de luks dubleks onun altındaki de luks dubleks onun altındaki apartman sonra kalan yolun azını sil ama genişletmeye bağlanan bir yol olsun yani apartmanların altındaki yol kalsın tüm evler yola bağlanmış olur sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 6 Aralık 2010; 20:58:36 >
  • Paintle bu kadar oluyor.

Yerleşimi yanlış yapmışsın bir ev 2 yola bağlanıyor yer kaplıyor konaklar bitişik olmalıydı yol olmamalıydı orda. Estetik yapacağım diye gelirini azaltma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 6 Aralık 2010; 21:10:31 >
  • Şimdi anladım. Haklısın benim evler iki taraftanda yola bakıyolar. Onun yerine bitişik yapsam yerden tasarruf ederdim
  • Fazla yolları silip çam ağacı dikiyim Kiralar artar hiç olmazsa
  • Bu gece veya yarın ilk genişletmemi yapacak kadar 4.000.000$ param olacak.

Fakat hangi yönden alacağıma karar veremiyorum. Ne taviye edersiniz?

Sol taraf ve yukarısı arasında kararsız kaldım.
  • Ben bu gece genişletecem inş. 3.555.439 param oldu 3 dk kiralarla 4m olur heralde bugün.
    Bende aşşağı doğru genişletmeyi düşünüyodum
  • Aşağı da fena değil. Hiç tümseği yok. Yer kaybı yaşanmaz. Bol bol bina yapıp gelirimi iyice artırabilirim. İleride bir kaç genişlemeden sonra o binaları yıkıp daha estetik işler yaparım.

Hımm... Ben bunu iyice düşüneyim.
  • Aynen bende aynı şekilde düşünmüştüm. Aşşağıda yer kaybı hiç yok. Tüm alanı kullanabiliyosun
  • Bu ne ya sürekli network busy hatası veriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üstad-ı Angora -- 6 Aralık 2010; 22:16:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üstad-ı Angora

Bu ne ya sürekli network busy hatası veriyo

Evet beni de sinir etti.
  • Ben nehir olan genişletmeyi ve üst tarafı açtım estetik alanlar önemli benim için 3-5 yer kaybı pek sorun olmaz.
  • Kiraları topluyorum şuan
  • Son 3 dakikam Genişletiyorum araziyi
  • Ben ne yapabilirim Öneri varmı acaba :)

• Kiraları topladım ve 12 saatlik imzaladım.Şuan 7M Nakit var. 3,5 M kazandım şuan galiba. Görüşürüz yatacağım iyi oyunlar arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rks028

Ben ne yapabilirim Öneri varmı acaba :)

Hocam sen ne yaptın. Gelişip sonra herşeyi sildin mi

• veee sonunda 4.000.000

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.