Şimdi Ara

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
4
Favori
132.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kiraları topladım. Koleksiyon parçası çıktı ama hepside bende var olan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üstad-ı Angora

Önerilerinizi göz önüne alarak fazla yolları sildim. Dekorasyona önem verdim ve şehrimin yeni hali

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği

Ekolojik ev olayı güzel olmuş ama 2 çam ağacı olabilirdi 1 olmuş neyse o kadarda önemli değil zaten. Ben ilk genişletme alacağım sonra şato Hile çıkarsa kullanacağım artık oyunun zevki kaçtı kaçacağı kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Metallica!_

Kiraları topladım. Koleksiyon parçası çıktı ama hepside bende var olan.

Bende olmayan bi koleksiyon parçası çıktı ama sat ve hediye et seçenekleri vardı sadece Sattım mecburen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Üstad-ı Angora

Önerilerinizi göz önüne alarak fazla yolları sildim. Dekorasyona önem verdim ve şehrimin yeni hali

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği

Ekolojik ev olayı güzel olmuş ama 2 çam ağacı olabilirdi 1 olmuş neyse o kadarda önemli değil zaten. Ben ilk genişletme alacağım sonra şato Hile çıkarsa kullanacağım artık oyunun zevki kaçtı kaçacağı kadar

Hile kullanırsan hiç tadı kalmaz bence. Şehiri full yaptıktan sonra sadece kira toplarsın bi amacı olmaz gibi

• SSSyi oluştururuz bugün şimdi çıkmam lazım iyi oyunlar.
  • quote:

SSSyi oluştururuz bugün şimdi çıkmam lazım iyi oyunlar.

Teşekkürler. Sanada iyigünler
  • Keeşke yer olsaydıda genişletme almadan hemen alabilseyidim şatoyu
  • Silebileceğin bir kaç getirisi az evin yok mu hiç
  • Ben de gece 18 saatlik sözleşmeler yaptım. Akşama kadar vaktim var. O zamana kadar dükkanlardan gelen paralarla gereksiz yollara çam ağacı yapacağım. Yolları yeniden yapmam gerekirse ordaki çamları dekorasyon gereken yerlere taşıyacağım.

Bir dahaki genişlemem sağdaki derenin olduğu arsa olacak. Oraya ekolojik ev yapıp bu yaptığım çam dekorasyonlarından kiraya az etki edenleri veya yerine yol gerekenleri oraya taşıyacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

Ben de gece 18 saatlik sözleşmeler yaptım. Akşama kadar vaktim var. O zamana kadar dükkanlardan gelen paralarla gereksiz yollara çam ağacı yapacağım. Yolları yeniden yapmam gerekirse ordaki çamları dekorasyon gereken yerlere taşıyacağım.

Bir dahaki genişlemem sağdaki derenin olduğu arsa olacak. Oraya ekolojik ev yapıp bu yaptığım çam dekorasyonlarından kiraya az etki edenleri veya yerine yol gerekenleri oraya taşıyacağım.

Dekorasyonun acayip faydası oluyor. Yaptığım evlerin yanını direk çamla doldurcam artık

• quote:

Rey Leon;

Senin evlerin neredeyse hepsi tek tip. Neden öyle yaptın?

çok kazandırıyorlar ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rey Leon

quote:

Rey Leon;

Senin evlerin neredeyse hepsi tek tip. Neden öyle yaptın?

çok kazandırıyorlar ondan

Genelde tarihi ev hepsi. Bende eski konakları silip tarihi ev mi yapsam ki
  • şöyle diyim ozaman ben tarıhı evlerın genelinin bonusu %80 - 100 arası ben 1 evden 30 dakıkada 16 000 kazanıyorum sadece 1 tanesınden 18 saat de 1 tanesınden 120 000 - 130 000 kazanıyorum hem az yer kaplıyor hemde getırısı cok zamanım olsa neler yapıcam :)
  • Silebileceğim evler var mı diye bakayım şimdi
  • Yokmuş Arkadaşlar bu arada imzamızı çoğu kişi kullanmıyor lütfen imzanız yapın
  • quote:

Yokmuş Arkadaşlar bu arada imzamızı çoğu kişi kullanmıyor lütfen imzanız yapın

O zaman genişletmeden başka çare yok gibi
  • Selam , yenı bı üyenizim ve bu konu için üye oldum yaklaşık 1 ay oldu şehrimın resmı var ama dosyanın çok buyuk olduğunu söyluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendmask

Selam , yenı bı üyenizim ve bu konu için üye oldum yaklaşık 1 ay oldu şehrimın resmı var ama dosyanın çok buyuk olduğunu söyluyor

Selam bu konu için üye olman beni çok mutlu etti. Yakında tam bir üye olarak görmek isterim donanımhaberde seni şehrini koymak için ilk önce imageshack.us urlsine git ardından gözattan resmi seç ve onun ardından doğrudan kısmında yazan linki kopyala ve buraya yapıştır ve onu mousenle seç ardından S image butonuna bas ve gönder. 15. olarak yazayım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 8 Aralık 2010; 15:56:17 >

• tabi ki yaz :) hemen yapıp yolluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendmask

tabi ki yaz :) hemen yapıp yolluyorum

Yazdım. Buradan misafirlere sesleniyorum Lütfen üye olun aramıza katılın. 8 misafir aynı anda konuya bakıyordu..
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.