Şimdi Ara

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
4
Favori
132.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://img688.imageshack.us/img688/1125/milyonercity.png

Buyrun şehrim :) boş yerlere ne yapıcağımı karar veremedım tavsıyelere açığım ayrıca alışveriş merkezım 31 .000 kazandırıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendmask

https://store.donanimhaber.com/02/fb/01/02fb01fb08c0744f60b9c2ae4e401487.png

Buyrun şehrim :) boş yerlere ne yapıcağımı karar veremedım tavsıyelere açığım ayrıca alışveriş merkezım 31 .000 kazandırıyor :)

Koyayım şuraya :

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği

Şehrin çok güzel oyun neden sende ingilizce Dekorasyona biraz daha fazla önem verilebilir günlük gelirin kaç öğrenebilirimiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 8 Aralık 2010; 16:07:17 >

• 3.5 yada 3.7 milyon ama bu 18 saattlık bazen süreklı 3 dakıka yapıyorum her 3 dakikada bir 100 -110 bin kazanıyorum
  • quote:

3.5 yada 3.7 milyon ama bu 18 saattlık bazen süreklı 3 dakıka yapıyorum her 3 dakikada bir 100 -110 bin kazanıyorum

Benimkide aynı ama 18 saatlikte değil 1 günlükde 3.5 kazanıyorum ben hata ettim apartmanlar çok karlı aslında full apartman yapacağım.
  • sizce o boş yere ne yapabılırım
  • aslında eco evler daha fazla para kazandırıyor uzun surede . ben apartmanları alışveriş merkezınden kazanmak icın yaptıım
  • Çam ağacı ve şu buz birşeyiydi hemen bakayım. İsterseniz oraya ŞATO dikin ama bonusunu %400-%600 yapın ...
  • şato orası için fazla sıkışık olmaz mı ? dükkan yapıp yanlarına göktelen dıkmeyı dusunuyorum ama çok kararsızım
  • Cityville diye bi oyun daha buldum. Farmvillenin kurucusundan. Oynayan var mı acaba ?
  • quote:

şato orası için fazla sıkışık olmaz mı ? dükkan yapıp yanlarına göktelen dıkmeyı dusunuyorum ama çok kararsızım

Evet gerçektende yazık olur şatoya o yüzden dekorasyon yapıp apartmanların ve ekolojik evlerin bonusunu arttırın derim.
  • quote:

Selam , yenı bı üyenizim ve bu konu için üye oldum yaklaşık 1 ay oldu şehrimın resmı var ama dosyanın çok buyuk olduğunu söyluyor

Aramıza hoşgeldiniz. Yeni üyeler görmek gerçekten çok güzel. Daha çok paylaşım demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üstad-ı Angora

Cityville diye bi oyun daha buldum. Farmvillenin kurucusundan. Oynayan var mı acaba ?

OO Millonaire cityden daha güzel bence grafikler tam istediğim gibi ama yinede o kadar emeğim var bırakamam mcyi
  • Ahada gökdelende varrr... ben o oyunu bir hacklemeye çalışayım fiddlerle olmazsa oynamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metallica!_

Ahada gökdelende varrr... ben o oyunu bir hacklemeye çalışayım fiddlerle olmazsa oynamam.

Cityville grubu kuralım bide

• quote:

quote:

Ahada gökdelende varrr... ben o oyunu bir hacklemeye çalışayım fiddlerle olmazsa oynamam.

Bakarız farmville gibi hemen hackleyebilirsem botla kurmamıza gerek kalmaz.

• quote:

quote:

quote:

Bakarız farmville gibi hemen hackleyebilirsem botla kurmamıza gerek kalmaz.

Farm gibi tarımda yapabiliyoruz bunda. Güzele benziyo ama mc'de çok emek verdik gece gündüz

• baya güzel başladım eğlencelı sıkmıyor . ya ben hala karar veremedım o boşluğa ne yapcağımı
  • quote:

baya güzel başladım eğlencelı sıkmıyor . ya ben hala karar veremedım o boşluğa ne yapcağımı

Ekolojik ev + bol dekorasyon derim ben
  • ekolojık evdenden sıkıldım paris şehir evi dikiyim diye düşünüyorum ?
  • Sen bilirsin gelir tablosundan bak istersen
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.