Şimdi Ara

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
4
Favori
132.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ziro
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERK*

ziro

Senin durumun benden fena ben altınım 5'ken ne kadar az altınım var görevler artık altın vermiyor diyordum.

Para biriktiriyorum 2. genişletmemi alacağım şuan 4 M hergün 2M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 27 Kasım 2010; 23:07:38 >
  • ben dün başladım oyuna 2 altın verdi görevlerden 6 altın oyundan vardı hepsini bozdurdum villa yaptım
  • quote:

ben dün başladım oyuna 2 altın verdi görevlerden 6 altın oyundan vardı hepsini bozdurdum villa yaptım

2 günde kaç level yaptında villa açıldı?
  • şuan 9dayım villa derken üç katlı pardon onu demek istedim şirket 2.5 m değerinde deminde 1 altın aldım gene bozdurdum
  • quote:

şuan 9dayım villa derken üç katlı pardon onu demek istedim şirket 2.5 m değerinde deminde 1 altın aldım gene bozdurdum

Bende iki günde nası +20 oldu diye düşünüyordum
  • anladım hocam yanlız oyun baya sardı
  • quote:

anladım hocam yanlız oyun baya sardı

Şehrinin tam boyutta resmini koyarsan taktik verebiliriz. Baştan yanlış yaparsan çok kötü oluyor.
  • yatırım yapıp genişletme yapanlara bir sorum olacaktı...

1. genişletme için 1 2.si için 2 3.sü için 3 7.si için 7 tane yatırım gibisindenmi gerekiyor ? yoksa
    her bir yatırım kaçıncı genişletme olursa olsun , o genişletmenin fiyatınımı indiriyor ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: salsak

yatırım yapıp genişletme yapanlara bir sorum olacaktı...

1. genişletme için 1 2.si için 2 3.sü için 3 7.si için 7 tane yatırım gibisindenmi gerekiyor ? yoksa
    her bir yatırım kaçıncı genişletme olursa olsun , o genişletmenin fiyatınımı indiriyor ??

Bilmiyorum maalesef hiç yatırım yapmadım
  • Her yeni bolge icin 1 fazla yatırım yapman lazım yani ilk soyledigin
  • sağolasın vandosa

he birde şehrimi koyayımda herkesten birşeyler öğrenmeye çalışalım. şehrin sol tarafını yıkıp daha iyi evlermi kursam nasıl bir yol izleyebilirim ?

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsak -- 28 Kasım 2010; 11:26:18 >
  • quote:

sağolasın vandosa

he birde şehrimi koyayımda herkesten birşeyler öğrenmeye çalışalım. şehrin sol tarafını yıkıp daha iyi evlermi kursam nasıl bir yol izleyebilirim ?

Sen daha dekarasyona önem vermemişsinki vermişsinde ticari yapılarda vermişsin

• Bungalow yıkım işlemleri bitince şehrimi koyacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MYusufErkus -- 28 Kasım 2010; 12:41:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metallica!_

quote:

sağolasın vandosa

Sen daha dekarasyona önem vermemişsinki vermişsinde ticari yapılarda vermişsin

işte sol taraftan başlayığ sağa doğru düzelticemde kafamda tam bi şehir planı yok ondan koydum ya zaten :) . birkaç kişi örnek şehir koysa güzel olur aslında. bende biraz özenerekten hallederim kendiminkini

• Facebook'da pek oyun oynamam ama bu oyun hoşuma gitti. Beni de ekleyebilirsiniz. Resim pek yakında koyarım. Biraz çalışmak lazım şehrin üzerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

Facebook'da pek oyun oynamam ama bu oyun hoşuma gitti. Beni de ekleyebilirsiniz. Resim pek yakında koyarım. Biraz çalışmak lazım şehrin üzerinde.

Eklendiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYusufErkus

Bungalow yıkım işlemleri bitince şehrimi koyacağım.

Bekliyorum merak ettim şehirini
  • Şehrim şuan bomboş. Fakat 111M nakit para var. Nasıl bir şey kursam karar veremedim şimdi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.