Şimdi Ara

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
4
Favori
132.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

Şehrim şuan bomboş. Fakat 111M nakit para var. Nasıl bir şey kursam karar veremedim şimdi.

Kaç levelsin ? Şuanda MYusufErkus'u geçip rekoru kırdın galiba ben olsam kendi şehrimi kurardım hastahane apartmanlar gökdelenler sonrada oyunu bırakırdım. Ama 111M ile hepsi yapılmayacağından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metallica!_

quote:

Şehrim şuan bomboş. Fakat 111M nakit para var. Nasıl bir şey kursam karar veremedim şimdi.

Kaç levelsin ? Şuanda MYusufErkus'u geçip rekoru kırdın galiba ben olsam kendi şehrimi kurardım hastahane apartmanlar gökdelenler sonrada oyunu bırakırdım. Ama 111M ile hepsi yapılmayacağından.

Benim şirket değerim 95 M civarı bir sayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: MYusufErkus

quote:

quote:

Benim şirket değerim 95 M civarı bir sayı.

İşte 111M Nakit Şirket Değerine Giriyor.

• Böyle bir şey yaptım ama planlamayı düzgün yapamadığımdan dolayı bazı iş merkezleri çok kıyıda kaldı.
     Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği

Ekleme: Gece klübü ve bowlingi satıp ortaya alış veriş merkezi mi açsam acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 28 Kasım 2010; 16:21:44 >

• beyler şu arkadaşlardaki ronald sheik fakemi herkeste var
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERK*

beyler şu arkadaşlardaki ronald sheik fakemi herkeste var

O NPC yav.
  • İnternet yoktu,şimdi açıldı kiraları toplayayım hemen.
  • Kiraları topladım, genişletme aldım 6Mye biraz planını kurdum genişletmenin yarınki kiralarlada genişletmede çalışmalar yaptıracağım Şehrimin son halini koyarım birazdan.
  • merhaba bende bir bağımlı olarak aranıza geldim. benim şehrim çok kötü şehrimi yıktım diktim yıktım diktim taşıdım ve battım bowling aldım ve lüx dubleks yapıyorum 3 gunde bir ancak bir tane :D:D bana da bir akıl bir fikir verin ve su an itibariyle oyunuma giremiyorum :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugce5 -- 29 Kasım 2010; 21:00:57 >
  •  Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği

Bakımda..

Düzeltme : Açıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 29 Kasım 2010; 22:16:58 >
  • bakımmı vardı bende bişe yoktuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugce5

merhaba bende bir bağımlı olarak aranıza geldim. benim şehrim çok kötü şehrimi yıktım diktim yıktım diktim taşıdım ve battım bowling aldım ve lüx dubleks yapıyorum 3 gunde bir ancak bir tane :D:D bana da bir akıl bir fikir verin ve su an itibariyle oyunuma giremiyorum :((

Şehrini yıkarsan sürekli zarar edersin yarı fiyatına satıyorsun yani Bunglowlar dik bayaa onlarla kira yap bunglow kiralarıyla lux dubleksleri daha çok yapmaya çalış birikim tamamlandığında bunglowları yıkarsın bu seferde lux dubleks kiralarıyla ekolojik evler dikersin sonra dubleksleri yıkarsın böyle böyle gider. Dekorasyonlarla kira yüzdelerini arttır.

• quote:

quote:

merhaba bende bir bağımlı olarak aranıza geldim. benim şehrim çok kötü şehrimi yıktım diktim yıktım diktim taşıdım ve battım bowling aldım ve lüx dubleks yapıyorum 3 gunde bir ancak bir tane :D:D bana da bir akıl bir fikir verin ve su an itibariyle oyunuma giremiyorum :((

Şehrini yıkarsan sürekli zarar edersin yarı fiyatına satıyorsun yani Bunglowlar dik bayaa onlarla kira yap bunglow kiralarıyla lux dubleksleri daha çok yapmaya çalış birikim tamamlandığında bunglowları yıkarsın bu seferde lux dubleks kiralarıyla ekolojik evler dikersin sonra dubleksleri yıkarsın böyle böyle gider. Dekorasyonlarla kira yüzdelerini arttır.

teşekkür ederim :)

• bowlingimden gelen kira 8500 oldu planıma göre bir tane daha lüks dublex yapıp apartmanlara geçicem yavaş yavaş iyileşiyorum yaa :)
  • quote:

bowlingimden gelen kira 8500 oldu planıma göre bir tane daha lüks dublex yapıp apartmanlara geçicem yavaş yavaş iyileşiyorum yaa :)

Üye listesine ekleyeyim mi ?
  • quote:

quote:

bowlingimden gelen kira 8500 oldu planıma göre bir tane daha lüks dublex yapıp apartmanlara geçicem yavaş yavaş iyileşiyorum yaa :)

olur :)
  • İmzamız eklendi.

Önizleme :

[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_44000824/tm.htm#44858795][image]https://store.donanimhaber.com/53/9a/81/539a81744d0e60cbb25456b24a832f6a.png[/image] [color=#009933] 
    [i][b]Millionaire City Fan Club[/b][/i][/color][/link][/center]

• quote:

quote:

quote:

olur :)

Eklendiniz.

• buda benim şehrim :(

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği
  • Resimleri nasil koyuyonuz??

Benim şehrimin degeri 45 m 26 lwlim

Sizce ii mi

Resim koymayı ögretirseniz sehrimi göstereyim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.