Şimdi Ara

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
4
Favori
132.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam gün taşıma 10 altın. Sen de 3 altın var. Nasıl yapacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar
    Tam gün taşıma 10 altın. Sen de 3 altın var. Nasıl yapacaksın?

3 lira verip alicam o kadar emek verdim 3 yl daha verilir bence bisi olmaz
  • Nasıl 3 lira verip alacaksın. Bilmediğimiz bir yolu mu var bu işin?
  • @römercan
    kale için ne kadarlık bir arazi gerek (%2000 ve ayrıca zafer taktı olan)
    teşekkurler
  • Yanlış saymadıysam Zafer Takı olan için yukarıdan aşağıya 19, soldan sağa 22 karelik arazi lazım.

Zafer Takı olmayan için de 13x14 kare arazi lazım.
  • quote:

Nasıl 3 lira verip alacaksın. Bilmediğimiz bir yolu mu var bu işin?

Altın satın almayı bilmiyormusun ? Para ile alınıyor Facebook kredisi var ordan 3-5 lira verip alırım

@salsak 7 gün icinde para biriktirip dediğini yapmayı planliorm eğer kaleleri bitişik yaparsam aradaki 4 sıra kalıntıdan ikiside faydalanirki Buda büyük bı para demek yaklaşık 78 m lik kalıntı masrafından kurtulmak demek sadece % 2000 olucak ama olsun daha çok yapabileceğim yer olucak tahmini en az 7 gün içerisinde 1 milyar nakit yapar 4-5 tane 2000 lik kale yapicak duruma gelirim iyi geceler/Günaydın Herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi römercan -- 8 Şubat 2011; 9:18:20 >

• quote:

Yanlış saymadıysam Zafer Takı olan için yukarıdan aşağıya 19, soldan sağa 22 karelik arazi lazım.

Zafer Takı olmayan için de 13x14 kare arazi lazım.

Doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: römercan

quote:

Nasıl 3 lira verip alacaksın. Bilmediğimiz bir yolu mu var bu işin?

Altın satın almayı bilmiyormusun ? Para ile alınıyor Facebook kredisi var ordan 3-5 lira verip alırım

@salsak 7 gün icinde para biriktirip dediğini yapmayı planliorm eğer kaleleri bitişik yaparsam aradaki 4 sıra kalıntıdan ikiside faydalanirki Buda büyük bı para demek yaklaşık 78 m lik kalıntı masrafından kurtulmak demek sadece % 2000 olucak ama olsun daha çok yapabileceğim yer olucak tahmini en az 7 gün içerisinde 1 milyar nakit yapar 4-5 tane 2000 lik kale yapicak duruma gelirim iyi geceler/Günaydın Herkese

Bilmiyorum. Kısaca anlatır mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 8 Şubat 2011; 10:50:40 >

• @Pulstar

altınların yazdığı yerin altında altın ekle yazıyor ona tıklıcan kaç altın almak istediğini seçicen ordan kredi kartı yada cep telefonunun tl si üzerinden alışveriş yapıcan şahsen ben cep telefonundan yapıyorum öğrenci olduğum için kredi kartım yok biraz daha pahalı oluyor ama oluyor işte turkcell çok vergi alıyor
  • peki römercan . benim şehrin planını hazırlamaya başlarsın artık kendininki üzerinde

bide arkadaşa yardım edersek sevinirim

http://apps.facebook.com/millionairecity//?task=accelerateItem&hid=280792732&fid=1054477418&src=vir_fb_helpwonder&ref_uid=1054477418&ref=nf

• quote:

Orijinalden alıntı: salsak

peki römercan . benim şehrin planını hazırlamaya başlarsın artık kendininki üzerinde

http://apps.facebook.com/millionairecity//?task=accelerateItem&hid=280792732&fid=1054477418&src=vir_fb_helpwonder&ref_uid=1054477418&ref=nf

Sırf Şunu Söyledin Diye Oyunu BırakıcamTaklitlerimden Sakının

• quote:

@Pulstar

altınların yazdığı yerin altında altın ekle yazıyor ona tıklıcan kaç altın almak istediğini seçicen ordan kredi kartı yada cep telefonunun tl si üzerinden alışveriş yapıcan şahsen ben cep telefonundan yapıyorum öğrenci olduğum için kredi kartım yok biraz daha pahalı oluyor ama oluyor işte turkcell çok vergi alıyor

Collesium için topluyordum. Yanlışlıkla günlük taşıma alınca eksildi. Alırsam Collesium için almayı düşünüyorum.

• quote:

Şato-3 için yardım lütfen:

http://apps.facebook.com/millionairecity//?task=accelerateItem&hid=21603265&fid=742761380&src=vir_fb_helpwonder&ref_uid=742761380&ref=nf

tamam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: salsak

peki römercan . benim şehrin planını hazırlamaya başlarsın artık kendininki üzerinde

Sırf Şunu Söyledin Diye Oyunu BırakıcamTaklitlerimden Sakının

tamam tamam taktiğin senin olsun . devam et oyununa

• Tıkladım.
  • Az önce nasıl oldu bilmiyorum.

5 altın satın almayı işaretleyip devam dedim. Ne kredi kartı ne de cep telefonu numarımı yazmadan bana 5 altın verdi. Ekranda 10 credits falan bişey yazdı anlamadım. 2 defa Tamam'a tıkladım 5 altın geldi.

• Teşekkürler. Şato-3 bitti sayende.

Şato-4 ise 1 saat sonra bitecek.

Bundan sonra sıkıntı yok. Comitium Kalıntılarını rahatça toplarım.
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.