Şimdi Ara

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
4
Favori
132.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam Commutium Kalıntılarına sardığımız için bir şey yazmıyoruz sanırım.

Ben şunları bitirdikten sonra bir de Kale için para biriktirmeye başlayacağım. Daha 1-2 hafta yeni bir şey yapamayacağım gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salsak

ne kadar güncel bi forum değilmi arkadaşlar. bikaç hafta cevap gelmeyenide varsa yazında bizde bilelim. ona da üye oluruz artık

yeni bir konu açsak iyi olucak gibi görünüyor hem bu konuyu başlatan metallica arkadaşımızda ilgilenemiyor konu ile sss leri felan ondan izin alarak alıntı yapsak ve yeni bir konu açsak olurmuki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: römercan

quote:

ne kadar güncel bi forum değilmi arkadaşlar. bikaç hafta cevap gelmeyenide varsa yazında bizde bilelim. ona da üye oluruz artık

yeni bir konu açsak iyi olucak gibi görünüyor hem bu konuyu başlatan metallica arkadaşımızda ilgilenemiyor konu ile sss leri felan ondan izin alarak alıntı yapsak ve yeni bir konu açsak olurmuki ?

Bence de iyi olur.
  • quote:

quote:

Katılıyorum römercan.

Pulstar kesinlikle haklısın Kalıntılara çok daldık, fakat 6 gün sonra bol resimli mesaj yoğunluğu olur burada Hatta ben şimdiden göndereyim.

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monaturq -- 11 Şubat 2011; 3:50:23 >

• Sizlere önerim 100 m e gelinceye kadar yoğunluklu olarak lüks apartman ve yüksek gelirli hastane vb. yapmanızdır sonra onları yıkarak daha yüksek gelirli binalar yapabiliriz.Bu arada boş olan heryere barış kemeri yapmanızı tavsiye ederim.(düşük fiyat,büyük gelir yardımı)
  • Bugün oyuna girerken ya da oynarken sorun yaşıyor musunuz?
  • Evet. Çok kasılıyor oyun.
  • 1 saat uğraştıktan sonra 12 saatliğine kiraya verebildim evleri. "Şehriniz sunucu ile eş zamanlı değil"; "network busy"; "shockwave çalışmayı durdurdu" hata mesajlarının hepsini alıyorum bu akşam. Bu gece oynanmaz.
  • şehir büyük olduğundan o kadar kasıyor tahminimce. benimkinde öyle mesela. 12 saat kiraya bıraktım. sabah kalktığımda kira olmamış sinir oldum bugün. ama şehri küçük bi şehirde olmuyo. orda birazcık kasma var . oyun dona dona çalışmıyor . hadi bakalım ne olacak bu işin sonu
  • An itibari ile depolamayı bıraktım zaten bugün saaat 12 de kalkıcak kalıntılar benim gözüme az geldi ekrana sığmayan kızımlar var o kısımlarıda dahil edersek kale dışındaki kalıntılara yaklaşık 1,2-1,4 milyar arası para harcadım sizce çok mu azmı bana az geliyor :SBu arada son durumu koyuyorum herkes koyasunda bakalım konuda canlanıcak böylelikle :D
  • 2 Şato arasını 8 sıra yapmışım 4 sıra olması gerekirdi. Kaleleri yaptıkça taşıyıp düzenleyeceğim. Hala depoluyorum. Ancak römercan kadar başarılı değil tabii ki.

Apartmanlardan, Lüks Gökdelenlere kadar her şeyi yıktım; yoksa yetişmezdi. Ticarile Yapılrı da yıktım. Yaklaşık 1 haftadır 3 dakikalık anlaşmalar yapmaktan bıktım, yoruldum. Bu nedenle şehri yeniden düzenlerken şimdilik Ticari Yapı düşünmüyorum.

Zaten oyun da iyice ağırlaştı. Bundan sonra 18 veya 24 saatlik kiralara veririm.
  • Artık kale için para biriktiricem 4-5 kale parası biriktirip yeni bı düzenleme cekicem sehire bu arada oyun hakketen çok kasıyor bıktırdı artık Güle Güle kalıntılar :( Ve iyi geceler...
  • Evet... Comitium Kalıntıları artık yok.

Şimdi Kale için para biriktirme zamanı.
  • quote:

An itibari ile depolamayı bıraktım zaten bugün saaat 12 de kalkıcak kalıntılar benim gözüme az geldi ekrana sığmayan kızımlar var o kısımlarıda dahil edersek kale dışındaki kalıntılara yaklaşık 1,2-1,4 milyar arası para harcadım sizce çok mu azmı bana az geliyor :SBu arada son durumu koyuyorum herkes koyasunda bakalım konuda canlanıcak böylelikle :D

Bu arada orta kısımda alttaki şatom taklıdı öyle açıp kapıyorum felan sürekli öyle kalıyor nasıl düzelirki :S 400-500 m biriktirip kaleleri yapıcam zafer taklarını yıkıcam yer açılıt öyle çok bitişik yapıcam kaleleri 4 sıra kalıntı 4 kale sonra 4 sıra kalıntı halinde hem kalıntıdan hem yerden kazanmak için ama şehrin içindeki girinti ve çıkıntılar ben deli ediyor :S

• Girinti ve çıkıntıları çeşitli ağaçlarla doldur. Dekor olmuş olur. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

Girinti ve çıkıntıları çeşitli ağaçlarla doldur. Dekor olmuş olur. ;)

ok şu kalıntıları düzene sokmam lazım ilk bide şu şatoya çağre bulamadım biraz kaba bi çözüm olucak ama yıkmak kesin çözüm olucak heralde kalelerim inşAllah böyle tutukluk yapmaz...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

Girinti ve çıkıntıları çeşitli ağaçlarla doldur. Dekor olmuş olur. ;)

ok şu kalıntıları düzene sokmam lazım ilk bide şu şatoya çağre bulamadım biraz kaba bi çözüm olucak ama yıkmak kesin çözüm olucak heralde kalelerim inşAllah böyle tutukluk yapmaz...

Bence yıkma. Oyunla ilgili bir takılmadır. Bazen bana da oluyor.
  • Mevcut durum:

• Şimdide herkes kale için para biriktiriyor heralde kalelerin parasi cikinca canlanır konu büyük ihtimal ve su yeni konu açma isini yapmak lazım benim okulum var çok ilgilenemem konu ile yada konu başkanının oyuna dönmesi için bişeyler yapalım :D
  • quote:

Şimdide herkes kale için para biriktiriyor heralde kalelerin parasi cikinca canlanır konu büyük ihtimal ve su yeni konu açma isini yapmak lazım benim okulum var çok ilgilenemem konu ile yada konu başkanının oyuna dönmesi için bişeyler yapalım :D

Aslında ben olabilirim de herkesin razı olması lazım.
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.