Şimdi Ara

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
4
Favori
132.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Affirmative!!

apartmanları boşver daha üst seviyedeki evlerden yap

hmm.tmm.öle yapalım bakalım.9 tane genişletme kaldı almadığım.aslında lüks gokdelenı dusunuyodum ama 4*4.gokdelen 3*3.yani3 tane lüks gokdelen yerıne 4 tane gokdelen
  • @Affirmative ve ticaretçi
    şehirlerininizin birer resmini koyarsanız fikirlerimizi daha kolay söyleyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi römercan -- 19 Şubat 2011; 18:18:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: römercan

@Affirmative ve ticaretçi
    şehirlerininizin birer resmini koyarsanız fikirlerimizi daha kolay söyleyebiliriz.

tmm öğreneyım koyarım.bu arada adın ne AFFİRMATİVE...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ticaretçi

quote:

@Affirmative ve ticaretçi

tmm öğreneyım koyarım.bu arada adın ne AFFİRMATİVE...?

screenshot ı almayı biliyorsundur sonra onu imageshack a yüklicen ordan doğrudan linki buara koplayıp linkin tümünü seçip image tuşuna basıcaksın...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: batuhanadiyaman

quote:

uzun zamandır konu açıldığından beri birtürlü kayıt olamadım birisi yardım etti sağolsun yazan kişi sayısı azaldı ne yazıkki :( şehir nasıl ? yorumlarınızı bekliyorum =
     Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği

kardeş 75 lvl olmussun artık bı kale yap :D kale gelırı şatonun yaklasık 5 katı ve alanı da sadece bıraz fazla :D bence artık şatoların yerlerıne kale yapmalısın

teşekkürler günlük gelir 16 m kötü biraz artık haftaya ilk kalemi alırım benim 75 olduğumu nerden bildin kapatmıştım orayı

xp puanınna baktım onu kapamamısın :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

İlk Kale için yardım lütfen:

http://apps.facebook.com/millionairecity//?task=accelerateItem&hid=21633508&ref_uid=742761380&src=vir_fb_askforhelp

tamamdır pulstar bu arada şehrinin bi resmini koyarmısın merak ettım bende koycam ve bi fikir alcam senden

• Oyunun açılması yaklaşık 10 dakika sürüyor bende. Ayrıca kiraları toplamak ve kiraya vermekte ayrı bir dert. Bu durum düzelene kadar evleri 3 günlüğüne kiraya vereceğim.

• @pulstar
    yeşilli kısma 2 tane daha kale yapıcam sence daha sonra kalan şatoları mı yıkıyım yoksa yenı genısletmemı alıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Monaturq

Oyunun açılması yaklaşık 10 dakika sürüyor bende. Ayrıca kiraları toplamak ve kiraya vermekte ayrı bir dert. Bu durum düzelene kadar evleri 3 günlüğüne kiraya vereceğim.

oyun hızı duzelse bıle sanmıyorum kı senın hızın duzelsaın bu kadar dekor ve evde o 10 dk lık sure en fazla 7 dk ye falan ıner :D

• quote:

@pulstar
    yeşilli kısma 2 tane daha kale yapıcam sence daha sonra kalan şatoları mı yıkıyım yoksa yenı genısletmemı alıyım?

Şatoları yık Kale yap bence. Genişletme için paralar daha çabuk birikir.

En üstteki 4, en sağdaki 3 Şatoyu yık ve yerlerine 2'şer tane Kale yap bence. En üste 3 Kale de olabilir. Dekor olarak da 2 sıra Başarı Kemeri ve 1-2 sıra da Geri Dönüşüm İstasyonu koyabilirsin.

• quote:

Oyunun açılması yaklaşık 10 dakika sürüyor bende. Ayrıca kiraları toplamak ve kiraya vermekte ayrı bir dert. Bu durum düzelene kadar evleri 3 günlüğüne kiraya vereceğim.

Bundan sonra ne yapmayı planlıyorsun senin için oyun bitmiş heralde yapcak bisi kalmamış :D
  • quote:

@pulstar

4. Genişletmede kaleye başlayan nadir insanlardansin bence:D şato yıkmaya gerek yok ilk boşlukları doldur sonra arazi al bence daha ucuzken biraz ferahlarsin yerin daha geniş olur:D

• quote:

Bundan sonra ne yapmayı planlıyorsun senin için oyun bitmiş heralde yapcak bisi kalmamış :D

Bence düzgün bir şehir inşaa edebilir.
  • quote:

quote:

Türk haftası olursa belki yeniden inşaa edebilirim. Onun dışında römercan'ın dediği gibi; oyun bitti sayılır benim için.
  • quote:

quote:

quote:

Türk haftası olursa belki yeniden inşaa edebilirim. Onun dışında römercan'ın dediği gibi; oyun bitti sayılır benim için.

ewt bende türk haftası bekliyorum belki ayasofya veya cami felan koyarlar anıt olarak güzel olur iyi grafik yparlarsa onun dışında türk haftasında bişi düşünemiyorum ama oynayanların büyük kısmı türk (facebooktakilerin büyük kısmı türk olduğu gibi ) yani yakın zamanda gelebilir türk haftası
    Bnecede türk haftasını bekle arada takip et türk haftası gelince yıkarsın şehri amam ilk iyice para biriktir bence şehri yıkınca zarar etmemek için elinde nakit bulunsun...Bu arada hiç hile yaptınmı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

ewt bende türk haftası bekliyorum belki ayasofya veya cami felan koyarlar anıt olarak güzel olur iyi grafik yparlarsa onun dışında türk haftasında bişi düşünemiyorum ama oynayanların büyük kısmı türk (facebooktakilerin büyük kısmı türk olduğu gibi ) yani yakın zamanda gelebilir türk haftası
    Bnecede türk haftasını bekle arada takip et türk haftası gelince yıkarsın şehri amam ilk iyice para biriktir bence şehri yıkınca zarar etmemek için elinde nakit bulunsun...Bu arada hiç hile yaptınmı ?

Benim aklıma safranbolu evleri geliyor türk haftasında
    Hile nasıl yapılıyor bilmiyorum. Birkaç aydır oynuyorum.

• gökdelen inşaatına baslıdım.suan 9 tane gokdelen var.xp si süper.gelırı az.210 tane felan lüks apartman vardı 9 tanesi gitti.hadi bakalım.
  • arkadaşlar bişi sorucam bu gokdelenlere ticari yapı ne koymalıyım ben suan banka ile hastane kullanıyorum sızce ıyımı yorumlarını beklıyorum.fikir verirmisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.