Şimdi Ara

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.387
Cevap
4
Favori
132.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim şirket değeri 1.150 T falandı gökdelenleri yıkınca indi 900 lere ama ek genişletmede çok pahalı 84 M
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affirmative!!

benim şirket değeri 1.150 T falandı gökdelenleri yıkınca indi 900 lere ama ek genişletmede çok pahalı 84 M

işte o yüzden diyorum oburlerını yıkıp yerlerıne yap kale yı mesela ortası cok kalabalık senın sehrının ve dekorlarıda az ortadakılerın onları yık ve bi plan yap şehir planı o hedefe ulaşana kadar kale yap bence ama araziyi en iyi şekilde kullanmaya bak

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhanadiyaman

bu benım şehrim
    bu arada ticatetçi arkadaşım anladıgım kdarıyla tıcarı yapıları kullanarak gelır elde etmye calısıosun kı bnce cok sacma ve zor bı iş cunku kendi paralarını cıkarmaları bıle çok uzun sürüyor bu yapıların ve etrafındakı evlerın Bence onlara para harcama ve 3 dk lık kıra yap onun yerıne emın ol cok daha ıyı kazanırsın benım 3 dk dan kazancım sadece 4 evle 1.5 m mesela
    Affirmative!! sende bence şirket değerini onemse mıyorsan artık kale ye geçmeye başla oburlerını yıkıp ama kalelerın benım kı gıbı (ki bi çok arkadaşında oyledir) fazla dekorlu olsun(alabileceği maksimum miktar) :D

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği

sen kale yap şatoları yık dediğinden beri kale parası biriktiriyorum şuan 63 m var

• konu daha güncel olmaya başladı mı ne
  • quote:

quote:

bu benım şehrim
    bu arada ticatetçi arkadaşım anladıgım kdarıyla tıcarı yapıları kullanarak gelır elde etmye calısıosun kı bnce cok sacma ve zor bı iş cunku kendi paralarını cıkarmaları bıle çok uzun sürüyor bu yapıların ve etrafındakı evlerın Bence onlara para harcama ve 3 dk lık kıra yap onun yerıne emın ol cok daha ıyı kazanırsın benım 3 dk dan kazancım sadece 4 evle 1.5 m mesela
    Affirmative!! sende bence şirket değerini onemse mıyorsan artık kale ye geçmeye başla oburlerını yıkıp ama kalelerın benım kı gıbı (ki bi çok arkadaşında oyledir) fazla dekorlu olsun(alabileceği maksimum miktar) :D

sen kale yap şatoları yık dediğinden beri kale parası biriktiriyorum şuan 63 m var

bı kale yaklasık olarak 130m oluo dekorlarla ki en mantıklı dekor başarı kemeri ve geridönüşüm kutusudur bu arada 3 dk lık ve gunluk gelırını yazarmısın?

• kırmızılı yerlerdekı yollar orneğin ; çok gereksız bı eve sadece gerektiği kadar yol yap 4 kare falan hemen hemen onlar yerıne dekor koyasan daha ıyı olur şehrin için

• quote:

quote:

quote:

bu benım şehrim

bı kale yaklasık olarak 130m oluo dekorlarla ki en mantıklı dekor başarı kemeri ve geridönüşüm kutusudur bu arada 3 dk lık ve gunluk gelırını yazarmısın?

günlük gelir 16M 3 dakikalık birazdan bakıcam

• bakamıyacakmışım çünkü kiraya verdim bu arada mp3 kafayı yedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affirmative!! -- 20 Şubat 2011; 21:16:55 >
  • quote:

kırmızılı yerlerdekı yollar orneğin ; çok gereksız bı eve sadece gerektiği kadar yol yap 4 kare falan hemen hemen onlar yerıne dekor koyasan daha ıyı olur şehrin için

koyamamki bi zamanlar comitium kalıntıları koyardım 1x1 lik hiçbişey yok dekorlardan çam ağacı koysam oda yetişmiyor şatoya

• quote:

bakamıyacakmışım çünkü kiraya verdi bu arada mp3 kafayı yedi

hemen hemen 500 bin falandır en kotu 300bin civarıdır. bence bı muddet 3dk lık kıra yap cok ıyı para kasarsın

• Ronald Goldtooth
    Hello Millionaires,
    We have been tracking your feedback on the requests system and due to this we are seriously considering changing it back.
    Since we are working on fixing bugs, improving the game performance and working on new features, this change won't be as immediate as we would like it to be. I cannot give you an exact date but I ...will get back to you as soon as I have more news.
    Thanks for your patience and understanding,

-Ron
    Cuma, 19:30

Oyundaki performans sorununa el attılar sonunda. Oyunun şu an ki durumundan şikayet edenlerin katıldığı etkinlik adresi aşağıda:

http://www.facebook.com/?ref=home#!/?sk=events

• İlk Kaleyi inşaa ettim. 24 saatte 14 Milyon $ getiriyor. 18 saati çok kötü; neredeyse Şato kadar. 12 saati de 10 Milyon $ ile gayet iyi. Zafer Taklarını da koyduğumda daha da artacak.

Bu arada Kalenin üzerinde kiraya verilmemişken çıkan yazı çok komik; 1 hayalet de kiraya dahilmiş. Ayrıca kimse yazmadı bugüne kadar; bazen Kalenin etrafında hayaletler uçuşuyor.

3 Kale daha inşaa edip şehir yapımına ve genişlemelere devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 21 Şubat 2011; 2:19:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monaturq

Ronald Goldtooth
    Hello Millionaires,
    We have been tracking your feedback on the requests system and due to this we are seriously considering changing it back.
    Since we are working on fixing bugs, improving the game performance and working on new features, this change won't be as immediate as we would like it to be. I cannot give you an exact date but I ...will get back to you as soon as I have more news.
    Thanks for your patience and understanding,

-Ron
    Cuma, 19:30

Oyundaki performans sorununa el attılar sonunda. Oyunun şu an ki durumundan şikayet edenlerin katıldığı etkinlik adresi aşağıda:

http://www.facebook.com/?ref=home#!/?sk=events

benim hiçbir sorunum yoktu ?? hiç kasmadı şehrim

• muhteşem bir getirisi varmış 2 gün sonra bende alıcam
  • benim seviyeme göre çok kötü şirket değeri hergün seviye atlıyorum level çok fazla atlıyor 77 levelde 945 M şirket değeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affirmative!! -- 21 Şubat 2011; 14:36:31 >
  • arkadaşlar imageshacke upload edince direkt link yazan yere giremiyorum onun için illa üye olmam lazımmı imageshack e ??
  •  Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği
    Durmumuz bu soldaki şatolarıın dekorasyonunu biraz düzenledim teşekkürler Batuhanadiyaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affirmative!! -- 21 Şubat 2011; 14:20:37 >
  • quote:

Durmumuz bu soldaki şatolarıın dekorasyonunu biraz düzenledim teşekkürler Batuhanadiyaman

günlük gelirin ne kadar senın affirmative?dün basladım gokdelenlere şimdi 17 tane oldu.iyimi gidiyorum sızce?

• quote:

Orijinalden alıntı: ticaretçi

quote:

günlük gelirin ne kadar senın affirmative?dün basladım gokdelenlere şimdi 17 tane oldu.iyimi gidiyorum sızce?

18 saatlik gelir 16 M 24 saatlik 18.5 M şato,kale gibi az kişi alan evler yapsaydın iyi olurdu ama gökdelende iyidir benden daha iyisin zaten ben hala bu seviyede şirket değerim seninkinden kötü

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ticaretçi

quote:

18 saatlik gelir 16 M 24 saatlik 18.5 M şato,kale gibi az kişi alan evler yapsaydın iyi olurdu ama gökdelende iyidir benden daha iyisin zaten ben hala bu seviyede şirket değerim seninkinden kötü

kalenin musterısi cok az.cok klaıntı almıstım sımdı nereye koyacam dıye dusunuyorum.gökdelenler sıra sıra dızıyorum

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.