Şimdi Ara

Facebook Mobil Onaylama (Doğrulama) Sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm arkadaşlar.

Facebook adresim, sanırım başka bir bilgisayardan girdiğim için kilitlendi. Çok fazla kullandığım bir sosyal medya değil fakat Texas Holdem Poker ve diğer oyunlara bağlı hesaplarım var. Bu nedenle hesabımı kaybetmek istemiyorum.

Mail doğrulama yaptım bu seferde lanet facebook güvenlik zımbırtılarından "Mobil doğrulama" sorunu geldi.

Telefon numaram çok eski olduğu için kapandı ve haliyle eski numarama doğrulama kodu gönderdiği için doğrulayamıyorum.

Eski numaramı aradım (belki birine denk gelirim kodla ilgili yardımcı olur diye) fakat "Aradığınız numara kullanılmamaktadır" diyor.

Şifremi biliyorum ve kayıtlı mail adresine erişiyorum fakat numara yüzünden hesap askıya alındı.

Bununla ilgili çok araştırma yaptım fakat herkez sadece "textnow" ile ilgili sitelerden numara girilmemiş hesaplara doğrulama adı altında bilgiler paylaşmış.

Bununla ilgili facebook'a 1 aydır iletişim bölümünden destek rica ettim ama asla geri dönüş yapmıyolar sağolsunlar.

Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerek ? Telefon kodu doğrulamak dışında başka hiçbir seçenek vermiyor bana ve birçok oynadığım oyunda mağdur oldum.

Bu konuyla ilgili hile olur veya başka yöntemler olur Allah rızası için bilgilendirirseniz gerçekten çok sevinirim.

Bu arada hayırlı Ramazan'lar herkeze.

• yokmu çaresi arkadaşlar ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.