Şimdi Ara

facebook mu twitter mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim iki hesabım da var ama bence twitter daki ortam insanların kendi duygularını ifade edebilmeleri açısından facebooktan daha iyi ya sizce ? yorumları alalım

• Sosyal Medya Nedir?

sosyal medya internet de büyük bir alandır. Bu alan da bir çok şey yapılabilir; İletişim ,haberleşme ,reklam gibi... Artık bir çok kurumun , şirketin kendi reklamlarını veya ürünlerinin reklamını yapmak amacıyla sosyal medyayı kullanmakta... Bunun nedeni en hızlı ve en iyi şekilde reklamın bu platform da yayılmasıdır.

Her kesimden ,her yaştan insanın kullandığı Sosyal Medya kişiler arası iletişimi haberleşmeyi sağlayan ,adının duyulmasını olanak sağlayan büyük bir iletişim aracıdır...

Sosyal ağlar , bloglar ,forumlar ,anlık mesajlaşma programları ,sohbet siteleri, mikro bloglar gibi insanlar arsında bilgi ve içerik paylaşılmasını sağlayan internet siteleri ve uygulamalar sayesinde internet kullanıcıları aradıkları ve ve ilgilendikleri içeriklere ulaşma fırsatına erişiyor. Dışarıdan birey ve küçük gruplar arası geçen diyaloglar gibi görünse de paylaşılan bilgi ve içerikleriyle ilgilenen kişi sayısı hızlı bir şekilde ve fazlasıyla artmaktadır.

sosyal medya insanların birbirleriyle anlaşmasına tanışmasına yardımcı olan bir araç hatta bir gereç olarak da kullanılabilir.

sosyal medya sayesinde dünyada olup bitenler hakkında bilgi edinmek ve bu olaylar hakkındaki yorumlarınızı ve düşüncelerinizi herkesle paylaşabilirsiniz. Kendinizi geliştirmeniz içinde size büyük katkılarda bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralmenderes -- 22 Nisan 2013; 18:37:48 >

• face. twittere pek ısınamadım. chat bile yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dh>facebook>twitter
  • Facebook'u paylaşım ve chat olarak kullanıyorum, twitter'ı sadece canlı skor, haber gibi ihtiyaçlar için. İkiside eşit gibi benim için
  • ikiside leş
  • tabikide facebook.. twitteri kullanmıyorum bile hiç geregi yok bence...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Blog mu Forum mu ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yazı yazmayı pek sevmiyosan facebook tabiki.aynı anda o kadar yaıyı paylaşamassın face de.resim paylaşmayı seviyosan yine facebook.sande twitter açık ara açıcak gibime geliyor.
  • bir türlü ısınamadım gitti şu facebook a..
  • Facebook artık eskisi kadar tat vermiyor. Şu durumda da twitter yani.
  • facebookda twitterdan aldığım keydin 3 katı daha fazlasını alıyorum çünkü facede haber,chat,paylaşım,yorum,g.konuşma vs. çok daha fazla şey var
  • twitter
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

ikiside leş

+1

İkisine de uğramaz oldum. Haftada 2-3 gün aralıklarla açıp,haber kaynağına bakıyorum.
  • Ben Facebook u tercih ederim. Facebook bu aralar videolarda kassada twitterdan iyidir. Çünkü Twitterda medyalarda, görsellerde çok sorun oluşuyor. Bu yüzden Facebook
  • Facebook.Twitter'a pek alışamadım ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.