Şimdi Ara

Facebook Onay Kodu Gelmiyor.(Çözümü Bulundu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
4
Favori
549.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kkuirrsaalti

quote:

Orijinalden alıntı: byhackermstf

ARKADAŞLAR SAĞLAM Bİ ÇÖZÜM BULDUM FACENİZE KAYITLI OLAN TELEFON NUMARASINI BAŞKA BİR FACEYE KAYITLAYIN SONRA FOTOĞRAFLA HESABINIZI DOĞRULAMA AÇILIYOR FOTOĞRAFLARI DOĞRUCA SEÇİN HESABINIZ AÇILIR BEN BÖYLE YAPTIM AÇTIM

OLDU VALLAAA ÇOK SAĞOLLLLLLLLLLL

bişey degil kardeş yardım edebildiysem ne mutlu bana
  • quote:

quote:

quote:

ARKADAŞLAR SAĞLAM Bİ ÇÖZÜM BULDUM FACENİZE KAYITLI OLAN TELEFON NUMARASINI BAŞKA BİR FACEYE KAYITLAYIN SONRA FOTOĞRAFLA HESABINIZI DOĞRULAMA AÇILIYOR FOTOĞRAFLARI DOĞRUCA SEÇİN HESABINIZ AÇILIR BEN BÖYLE YAPTIM AÇTIM

bişey degil kardeş yardım edebildiysem ne mutlu bana

Alıntıları Göster
    Allah razı olsun :'(

• quote:

Orijinalden alıntı: sultan_12

Allah razı olsun :'(

Alıntıları Göster
    hala bana kod gelmiyor yardımcı olur musunuz 3 gündür uğraşıyorumm

• quote:

Orijinalden alıntı: zerkara

hala bana kod gelmiyor yardımcı olur musunuz 3 gündür uğraşıyorumm

Alıntıları Göster
    4 gündür bana da gelmedi bu onay kodu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool_boy10

4 gündür bana da gelmedi bu onay kodu ya

Alıntıları Göster
    bana onay kodu geldi ama bunu nereye giricem ?
  • arkadaslar bu facebook onay kodu smsleri için avea ücret alıyormu
  • quote:

quote:

dostum fotoğrafla hesap doğrulama nereden açılıyor bulamadım. Çalışan eski bir facebook hesabıma kayıtladım telefon no sunu. Ama fotoğrafla doğrulama sayfasını bulamadım.

Yardım lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: simonmc

quote:

quote:

dostum fotoğrafla hesap doğrulama nereden açılıyor bulamadım. Çalışan eski bir facebook hesabıma kayıtladım telefon no sunu. Ama fotoğrafla doğrulama sayfasını bulamadım.

Yardım lütfen.

Yaptığım işlem tam aklımda değil. Facebook a girip şifremi unuttum dedikten sonra doğru yolu izlemen lazım. Aklımda olmadığı için pek yardımcı olamıcam. Çok kolay bi şekilde yaptım ama ben.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yardım lütfen.

Yaptığım işlem tam aklımda değil. Facebook a girip şifremi unuttum dedikten sonra doğru yolu izlemen lazım. Aklımda olmadığı için pek yardımcı olamıcam. Çok kolay bi şekilde yaptım ama ben.

Vodafone bir hatla anında oldu diğer operatörlere gıcığı var heralde facebook'un.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yardım lütfen.

Vodafone bir hatla anında oldu diğer operatörlere gıcığı var heralde facebook'un.

Alıntıları Göster
    kardesim çok ama çok tesekkür ederim benim hatta vodafone anınnda oldu saol telefonda 1200 dı saolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: onurbodrum

kardesim çok ama çok tesekkür ederim benim hatta vodafone anınnda oldu saol telefonda 1200 dı saolasın

Alıntıları Göster
    bu lanet kod banada gelmiyor tıklıyorum hoperlör dat dat ediyo telefona sinyaller geliyo ama kod ve mesaj gelmiyo lanet olsun buna bi çözüm bulsunlar hemen vara yoğa kilitliyolar hesabı

• quote:

Orijinalden alıntı: hep öyle olur zaten

bu lanet kod banada gelmiyor tıklıyorum hoperlör dat dat ediyo telefona sinyaller geliyo ama kod ve mesaj gelmiyo lanet olsun buna bi çözüm bulsunlar hemen vara yoğa kilitliyolar hesabı

Alıntıları Göster
    facebook iyice zıvanadan cıktı artık!! dünden beri 10 kere numarama kod gonderdim hiç biri gelmiyor kaç saat bekliycez daha !

• quote:

Orijinalden alıntı: magancı

facebook iyice zıvanadan cıktı artık!! dünden beri 10 kere numarama kod gonderdim hiç biri gelmiyor kaç saat bekliycez daha !

Alıntıları Göster
    İşin kötüsü ben artık numarama kod gönderemiyorum '' kısa zamnada çok fazla kod gönderdin '' diyor çok önemli bir mail msj gelecek gel gelelim bu salak şey yüzünden elim ayagım baglandı zaten face ı ıptal edicem işim bitince yok zaman tüneli yok tel kodu bol bol kufür yiyor benden.. tünelinin de senınde Q.Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magancı -- 2 Mart 2012; 12:33:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: magancı

İşin kötüsü ben artık numarama kod gönderemiyorum '' kısa zamnada çok fazla kod gönderdin '' diyor çok önemli bir mail msj gelecek gel gelelim bu salak şey yüzünden elim ayagım baglandı zaten face ı ıptal edicem işim bitince yok zaman tüneli yok tel kodu bol bol kufür yiyor benden.. tünelinin de senınde Q.Q

Alıntıları Göster
    ben bunların yapacağı işin ta .. ne bu yaw dalgamı geçiyorlar 2 gündür yapmadığım halt kalmadı bir türlü kod gelmiyor ne türkcele nede vodafona gelmiyor deli olacam daha aklıma gelen küfürde kalmadı..

• quote:

Orijinalden alıntı: NexTMaX

ben bunların yapacağı işin ta .. ne bu yaw dalgamı geçiyorlar 2 gündür yapmadığım halt kalmadı bir türlü kod gelmiyor ne türkcele nede vodafona gelmiyor deli olacam daha aklıma gelen küfürde kalmadı..

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR SORUN YAŞAYANLAR BENİ FACEBOOKDAN EKLESİN YARDIMCI OLAYIM SİTEYE FAZLA GİREMİYORUM.http://www.facebook.com/uuur.hacked/

• quote:

ARKADAŞLAR SORUN YAŞAYANLAR BENİ FACEBOOKDAN EKLESİN YARDIMCI OLAYIM SİTEYE FAZLA GİREMİYORUM.http://www.facebook.com/uuur.hacked/

Alıntıları Göster
    Facebook gittikçe cılkını çıkartmaya başlıyor ve daha da çıkaracak. Yeni sürprizlere açık olalım

• quote:

Orijinalden alıntı: anagramme

Facebook gittikçe cılkını çıkartmaya başlıyor ve daha da çıkaracak. Yeni sürprizlere açık olalım

Alıntıları Göster
    Selamün Aleyküm ;

GSM hattım Turkcell.Chrome,Firefox ve Explorer'ı kullanmama rağmen "onay kodu" denen illet gelmedi.Ayrıca,farklı telefon markasında denemekte çözüm olmuyor ama "onay kodu" hakkında Turkcell hatlarla ilgili sorun var diye okumuştum bir yerde..Yukarıda yazdıklarımı yapıpta GSM hattı farklı olan arkadaşlar varsa bilgilendirsin lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: FENOMEN_FB

Selamün Aleyküm ;

GSM hattım Turkcell.Chrome,Firefox ve Explorer'ı kullanmama rağmen "onay kodu" denen illet gelmedi.Ayrıca,farklı telefon markasında denemekte çözüm olmuyor ama "onay kodu" hakkında Turkcell hatlarla ilgili sorun var diye okumuştum bir yerde..Yukarıda yazdıklarımı yapıpta GSM hattı farklı olan arkadaşlar varsa bilgilendirsin lütfen.

Alıntıları Göster
    belki ben cep telefonu kullanmıyorum, bu face sapıtmış artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Efekentli

belki ben cep telefonu kullanmıyorum, bu face sapıtmış artık

Alıntıları Göster
    Turkcell hattıma mesaj gelmiyordu avea hattımı belirttim hemen geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6055013EF

Turkcell hattıma mesaj gelmiyordu avea hattımı belirttim hemen geldi.

Alıntıları Göster
    aynı sorun bendede var ve ne yaptıysam olmadı
    facebook dünyaya kendi adına sınır çizen isim
    googledan daha ünlü nerdeyse
    tüm kafa kafaya olan sitelere hükmediyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.