Şimdi Ara

Facebook Paylaşanı Görme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
36.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Facebook sayfamda paylaştığım gönderimi kimlerin paylaştığını nasıl göreilirim. Paylaşanlar arasından birine hediye vereceğim de?

Yani ben bir gönderi yayınlayacağım. Takiçiler bunu paylaş seçneği ile paylaşacaklar. Ben bu paylaşanların kimler olduğunu görmek istiyorum. Twitterde RT edenleri gördüğüm gibi

NOT: Arkadaşlar biraz acil yardımcı olursanız sevinirim..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Facebook Paylaşımını Görme Sorunu

Facebook'ta paylaştığın bir gönderinin kimler tarafından paylaşıldığını görmek istiyorsan ancak paylaşanları göremiyorsan, sorunu çözmek için birkaç adım uygulayabilirsin.

{facebook gönderimi kim paylaştı}

Bir gönderinin paylaşanlarını görmek için öncelikle gönderiyi bulmalısın. Gönderiyi bulduktan sonra, gönderinin sağ üst köşesindeki üç nokta simgesine tıkla. Açılan menüden "Paylaşımı Görüntüle" seçeneğini seç.

{facebookta fotoğrafımı kim paylaştı görmek}

Bir fotoğrafın paylaşanlarını görmek için benzer adımları izleyebilirsin. Fotoğrafı bulduktan sonra, fotoğrafın sağ alt köşesindeki üç nokta simgesine tıkla. Açılan menüden "Fotoğrafı Görüntüle" seçeneğini seç.

{facebookta gönderimi kim paylaştı}

Bir gönderinin paylaşanlarını görmekte sorun yaşıyorsan, bunun birkaç nedeni olabilir.

• {paylaşanları göremiyorum} Gönderi gizli bir gruba veya yalnızca belirli kişilerle paylaşılmış olabilir.
    • {facebook paylaşım yapanları görme} Hesabın gizlilik ayarları paylaşanları görmeni engelliyor olabilir.

Çözüm:

• Gizlilik ayarlarını kontrol et ve gerekirse paylaşanları görmene izin ver.
    • Gönderinin veya fotoğrafın paylaşıldığı grup veya sayfanın gizlilik ayarlarını kontrol et.
    • Sorun devam ederse, Facebook destek ekibiyle iletişime geçmeyi dene.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dostum orada beğenilerin altında '1 paylaşım' kısmı görünür üzerine tıklayınca paylaşanların ismini görebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cc_A17

Dostum orada beğenilerin altında '1 paylaşım' kısmı görünür üzerine tıklayınca paylaşanların ismini görebilirsin.

+
  • quote:

Dostum orada beğenilerin altında '1 paylaşım' kısmı görünür üzerine tıklayınca paylaşanların ismini görebilirsin.

Hocam bende gözükmüyor maalesef. Sinir oldum neredeyse sayfayı kapatacaktım. Benim sayfada gözükmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

quote:

Hocam bende gözükmüyor maalesef. Sinir oldum neredeyse sayfayı kapatacaktım. Benim sayfada gözükmüyor

“Gizlilik Ayarların da“ paylaştıklarımı kimler görebilir kısmını, herkese açık olarak deneyin, bir yerde bir engel vardır mutlaka. Ya da kimse paylaşımda bulunmamışta olabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

quote:

“Gizlilik Ayarların da“ paylaştıklarımı kimler görebilir kısmını, herkese açık olarak deneyin, bir yerde bir engel vardır mutlaka. Ya da kimse paylaşımda bulunmamışta olabilir.

Onu br deneyeceğim. Yok paylaştılar hatta denemek için ben paylaştım bir hesaptan yine gözükmüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook'da ilişki durumu ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.