Şimdi Ara

Facebook Profiline Kimler Bakmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facebook'Ta profilime kimlerin baktığını ne zaman baktığını falan gösteren uygulamalar mevcutmu varsa biri atabilirmi iteşekkürler

• Merhaba,
    Facebook üzerinden bu tür bir uygulama bukunmamaktadır. Google da karşınıza çıkan "profilime kimler bakmış" gibi başlıklara da itibar etmeyiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook, böyle bir imkanı normal kullanıcılara sunmamıştır. Dolayısıyla altını çizerek söylüyorum ki hiçbir uygulama,eklenti size bunu vaat edemez. Ederse %100 virüstür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4007

Facebook, böyle bir imkanı normal kullanıcılara sunmamıştır. Dolayısıyla altını çizerek söylüyorum ki hiçbir uygulama,eklenti size bunu vaat edemez. Ederse %100 virüstür.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4007

Facebook, böyle bir imkanı normal kullanıcılara sunmamıştır. Dolayısıyla altını çizerek söylüyorum ki hiçbir uygulama,eklenti size bunu vaat edemez. Ederse %100 virüstür.

Hiç uğraşmamak gerek.Baktıysa ne olmuş yani
  • "Profilime kim bakmış"; "Beni kimler silmiş" gibi uygulamalar tamamen sosyal mühendislik amaçlı oluşturulmuş programlardır. bu programlarla siz profilinize kimin baktığını göremezsiniz ama bu programı yapan kişi sizin tüm bilgilerinize ulaşır. ulaşmaklada kalmaz sizin adınıza paylaşımda bulunur hatta kişi listenize e-postalar gönderebilir.
  • Yok öyle bir şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Hesabıma Kimler Giriyor?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kim bakmışsa bakmış boşverin. Olan uygulamalarda zaten doğruyu göstermiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.