Şimdi Ara

Facebook Sorunu (Acil!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün bir arkadaşımla kavga ettim şifremi biliyordu kavganın hemen ardından sildim engelledim ve şifremi değiştirdim. Her şey yolunda gidiyordu. Sabah Facebook'a girince şok oldum. Hesabım kilitlenmiş. Demek ki defalarca girmeye çalışmış... Telefondan güvenlik kodu alarak girdim, güvenlik önlemlerini aldım. Biraz sitede vakit geçirdikten sonra çıkış yaptım. Yarım veya bir saat sonra hesabıma girmeye çalıştım bir de ne göreyim... Giremiyorum! E mailimi ve şifremi doğru bir şekilde yazıyorum, giriş yap diyorum karşıma şu ekran çıkıyor. Firefox'tan da denedim yine olmadı. Bu sorun sizde de oldu mu? Bilen biri çözümünü söylerse çok sevinirim lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim sanırım hesabımı ele geçirdi!

Facebook Sorunu (Acil!)

• quote:

Orijinalden alıntı: tugceccc

Arkadaşlar dün bir arkadaşımla kavga ettim şifremi biliyordu kavganın hemen ardından sildim engelledim ve şifremi değiştirdim. Her şey yolunda gidiyordu. Sabah Facebook'a girince şok oldum. Hesabım kilitlenmiş. Demek ki defalarca girmeye çalışmış... Telefondan güvenlik kodu alarak girdim, güvenlik önlemlerini aldım. Biraz sitede vakit geçirdikten sonra çıkış yaptım. Yarım veya bir saat sonra hesabıma girmeye çalıştım bir de ne göreyim... Giremiyorum! E mailimi ve şifremi doğru bir şekilde yazıyorum, giriş yap diyorum karşıma şu ekran çıkıyor. Firefox'tan da denedim yine olmadı. Bu sorun sizde de oldu mu? Bilen biri çözümünü söylerse çok sevinirim lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim sanırım hesabımı ele geçirdi!

Facebook Sorunu (Acil!)

Bu sorunun hesabının kapanması veya kilitlenmesi ile alakası yok ayrıca senin E-Posta'nı bilsem defalarca denesem bile hesabın kilitlenmez bu aralar +1000 arkadaşı olan hesaplar arada kapanma hatası alıyor. Bu arada sorunun için çarezleri ve önbelleği temizle tekrar dene

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wireless Sorunu. (Acil)
    10 yıl önce açıldı
    WhatsApp problemi (yardim)
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.