Şimdi Ara

FACEBOOK SPAM YOLLUYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadasin sana Kredi yolladi.Facebook kredilerini Mobile hattina Kontor (TL) olarak yukleyebilirsin.Birikmis kredilerini gormek icin alt taraftan Kredilerim tiklayin . bu mesaj bütün arkadaşlarımın profiline saat başı gidiyor ve engelleyemiyorum ne olduğunu da anlamış değilim lütfen yardımcı olun. .

• o uygulamayı arkadaşlarım da yemiş sanırım ben de yedim adam fake sayfa açmış ama virüsün çalışma mantığını anlamış değilim yardım edebilen olursa seviniriz
  • ben de aynı dertten muzdaribim.acil yardım bekliyorum.uygulamanın benim adıma gönderdiği iletilerin kenarındaki çarpısından Facebook® for HP webOS u engelledim ben artık görmüyorum iletileri ama görenler oluyormuş sanırım hâlâ
  • çıldıracam çıldıracam. tüm arkadaşlarım şikayetçi face'i kapatacam artık o derece. lütfen birisi yardımcı olsun ya
  • aynı sıkıntı bende de oldu.
    hiçbirşey yapmadığım halde oldu bir anda.bütün uygulamaları kaldırdım.beğendiğim her sayfayı iptal ettim ama düzelmiyor.nasıl yapıcaz yok mu bilen?
  • aynı konudan muzdaribim.çözümünü bilen varsa ne olur yazsın 500 arkdaşım var her gün hepsine defalarca yolluyor
  • yok mu bir çözüm yolunu bilen arkadaşlar ?
    sorun hala devam ediyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ve hala devam ediyor
  • Çözüm yok mu arkadaşlar???bende de aynı sıkıntı var
  • Uygulamayi kaldir
  • uygulamayı engellemen sorunu çözer
  • Beyler sorunun çözümünü buldum. facebookta asla reklam linklerine tıklamam fakat ben evde değilken kardeşim zaman tünelinden çıkma zımbırtısına tıklamış ve facebook hesabımdan herkese iphone reklamları gitmey başladı. denemediğim şey kalmadı ama yok. tam enseyi karartıp hesabı kapatacakken bu mükemmel yolu buldum. Tarayıcı olarak Chrome kullanıyorsanız ; Önce Sağ üstte görülen ayarlar simgesine ordan da Araçlar ve en son Uzantılar seçeneğine tıklıyoruz. Daha sonra orada gördüğünüz ekleme uzantıları kaldırıyoruz. daha sonra Tüm geçmişi sildik mi misss. beladan kurtuldunuz ! Chrome kullanmayan arkadaşlar Ayarlar/Uzantılar ya da Eklentiler bölümünden aynı işlemi yapabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Green28 -- 27 Mayıs 2012; 14:14:04 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.