Şimdi Ara

facebook ta arkadaşlık iptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya ben forum acıyorum haftya kapanıyo ne bicim is biri yardım etsin facebook ta ark lık iptal etmek istersem nasıl olucak aq ne istir bu

• yardımcı olucak yok mu
  •  facebook ta arkadaşlık iptali

Arakdas listene girip, sag ust kosedeki carpiya basinca, pencere aciliyor, Remove Friend e basinca siliniyor.
  • Sen böyle yazdığın sürece kapatmamalarına şaşarım doğrusu.
  • Sen banlanmadığına dua et bu uslupla...
  • ne var uslupta adam birine kufur etmioki acik acikda yazmamis sizde burayi askeriyeye cevirdiniz iice kraldan cok kralci oldunuz!! rahat birakin biraz insanlari
  • ben argoya karşı deilim de herifin türkçe bozuk.. insan bi noktalama işareti koyar.. kelimeler yarım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook’ta Soyisim Kaldırma
    12 yıl önce açıldı
    Facebook'da ilişki durumu ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • senin varlığından bile haberdar olmamasını istiyorsan privacy kısmından block person yapabilirsin ayrıca.
  • millet fani işlerle kendini kandırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AŞKINN -- 15 Mart 2008; 18:16:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Calderon.ca

ne var uslupta adam birine kufur etmioki acik acikda yazmamis sizde burayi askeriyeye cevirdiniz iice kraldan cok kralci oldunuz!! rahat birakin biraz insanlari

Arkadaşın attığı üç mesajın sonunda da aq var, birisini silmiş. Hadi aq küfür değil diyelim, burası günde binlerce kişinin girdiği bir forum, o yüzden düzgün cümleler kullanmak zorunluluğu var. Bunu istemek bile yasak oldu, şu hale bak. kralcıymışım, peah!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.