Şimdi Ara

Facebook'ta bu yapılabilir mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facebook'ta arkadaşımız olmayan, arkadaş listemizde yer almayan diğer insanların bizim adımızı (profilimizi) aratıp aratmadığını anlayabilme yolu var mı? Arama çubuğuna kimler adımız soyadımızı yazarak bizim profilimizi aratmış, bu öğrenilebilir mi?
    "Profilime kimler baktı" uygulamasının "Beni kimler aradı?" tarzında bir versiyonu yani

• Öyle birşey yapılabileceğini zannetmiyorum.
  • bunun Hiç gereği Yok ki. Kaç milyon kullanıcı Kaç milyon hesap... Kimin seni aratıp aratmadıgıda önemli değil bence... Hele arkadaşın olmayan kullanıcılar için. Aramaya kapat en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz fantezi gibi olacak ama şöyle bi şey var: Benim tanıdığım ama bir şekilde konuşmadığım-iletişim kurmadığım insanlar olabilir. Onların bana ulaşmaya çalışıp çalışmadığını, benle ilgili f.bookta arama yapıp yapmadığını öğrenmek isteyebilir insan.
  • gereksiz bir uygulama olacağını düşünüyorum.
  • öyle birşey yok
  • Sanmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne menem şey

Facebook'ta arkadaşımız olmayan, arkadaş listemizde yer almayan diğer insanların bizim adımızı (profilimizi) aratıp aratmadığını anlayabilme yolu var mı? Arama çubuğuna kimler adımız soyadımızı yazarak bizim profilimizi aratmış, bu öğrenilebilir mi?
    "Profilime kimler baktı" uygulamasının "Beni kimler aradı?" tarzında bir versiyonu yani

henüz öyle büyük kapsamlı bi uygulama yok,olmazda.
  • bu kadar çok şey bekleme faceboooktan ^_^ böyle bir şey olacağını zannetmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.