Şimdi Ara

FACEBOOK / TÜM UYGULAMALAR KAPALI ! AMA HALA REKLAM GELİYOR !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Facebook anasayfamda sürekli reklam acayip acayip reklamlar paylasılıyor , bütün gizlilik ayarlarımı ve hesap ayarlarını yaptım .. Ama hala gelmeye devam ediyor.

Bütün uygulamalarıda kapattım , yani reklam gelmesini saglıyabilicek hiç bir sey yok.

Bu konuyla ilgili yardımcı olabilicek bir arkadasımız var mıdır ?

• Duvarımda paylaşımda bulunma kısmını hiçkimse ye getirdiniz mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • getirdim , herseyi yapmatım ama malesef devam ediyor . Facebook tarafınada şikayet olarak bu durumu yazdım ama bir sonuc yok..

bir türlü bulamadım kurtulmanın yolunu
  • Facebook > gizlilik ayarları > zaman tüneli ve etiketleme ayarlarını düzenle seçeneklerinden en baştakini böyle yaparsan muhtemelen sorrun kalmaz ü

FACEBOOK / TÜM UYGULAMALAR KAPALI ! AMA HALA REKLAM GELİYOR !
  • Tarayıcında facebook ile ilgili eklenti varsa kaldır olmazsa bir virüs taraması yap
  • muhtemelen kalmayaktır ama bu sefer arkadaslarım dahil kimse bişey paylaşamayacak :)

çözümü bulana kadar bu sekilde devam edicez artık.
  • hiç bir eklenti yok , hepsini kaldırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByMaNyAx

hiç bir eklenti yok , hepsini kaldırdım.

Ben reklamları sen paylaşıyorsun sanmıştım dostum

Bende de aynı sorun olmuştu, şikayet edip spam olarak işaretlememe rağmen devam ediyordu senin yaptığın gibi yapmıştım.
  • evet reklamları ben paylaşıyorum.dün arkadaşın önerisi üzerine duvarda paylaşım yapmayıda hiçkimse yaptım fakat buda çözüm olmadı , hala kendi duvarımda reklam paylaşmaya devem ediyorum..

çok garip bir durum. :|

net bir çözüm yok mu acaba ?
  • tarayıcı olarak Chrome mu kullanıyorsunuz
  • Uygulamalar vs. bilgisayara virüs bulaştırmış olabilir tarat bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockMafia -- 24 Temmuz 2012; 11:57:15 >
  • chrome kullanıyorum fakat hiç bir eklentisi yok.
  • pc'i komple formatladım , formatladıktan 4 5 saat sonra bir daha geldi . bakalım bugün bidaha gelicekmi.
  • Facebook üzerinden kullandığın bazı uygulamalar bunu yapıyor. Özellikle video ile ilgili olanlar (siz.net - izlesene.com gibi). Bunların uygulama ayarlarından kaldırılması lazım.
  • formatta care etmedi , gelmeye devam ediyor.

Kullanılan hiç bir uygulamam yok..
  • sorunu çözmesi için birinin girmesini işte. Birde o kontrol etsin. Çünkü bunun mantıklı bir açıklaması olması lazım. Eklenti, uygulama, ayarlar ve bilgisayarında sorun yoksa gözden kaçırdığın birşey vardır. Iyi akşamlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.